Harry Styles:

Derfor tror fansen at han kommer ut av skapet

Harry Styles' nye låt vekker oppsikt.

UT AV SKAPET?: Harry Styles har flere ganger sagt at han ikke ønsker å definere legningen sin, selv om han også har benektet at han er biseksuell. Nå svirrer ryktene igjen, på grunn av en ny låt. Foto: NTB scanpix
UT AV SKAPET?: Harry Styles har flere ganger sagt at han ikke ønsker å definere legningen sin, selv om han også har benektet at han er biseksuell. Nå svirrer ryktene igjen, på grunn av en ny låt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den populære guttegruppa One Direction erobret på starten av 2010-tallet verden med sin flørtende pop. De har gitt ut hele fem album og har solgt millioner av dem planten rundt.

Boybandet møtte imidlertid på problemer underveis. Nysingle Zayn Malik (25) valgte å forlate gruppa i 2015, og nylig gikk også Harry Styles (24) solo. Bandet eksisterer fortsatt, men for tiden prioriterer Harry solokarrieren sin.

Han selger ut arenaer verden over, og har mottatt gode kritikker på sitt debutalbum. Han er for tiden på turné, der han blant annet opptrer med sanger han ennå ikke har gitt ut.

Basert på teksten i låten «Medicine» tror mange nå at den populære artisten, som topper både kjekkas- og best kledd-kåringer verden over, prøver å signalisere at han er bifil.

- Vi hadde rett

Det var etter en konsert i Paris at spekulasjonene begynte å oppstå. En fan som var til stede, filmet opptredenen av «Medicine» og la det ut på Twitter. Siden sangen aldri er blitt publisert, er det ikke hundre prosent sikkert hva de nøyaktige ordene til Styles er.

Flere mener imidlertid at det er dette han synger:

«The boys and the girls are here I mess around with them / And I’m okay with it / I’m coming down/ I figured out I kinda like it / And when I sleep I’m gonna dream of how you tasted», skriver amerikanske People.

På norsk oversettes teksten til følgende:

«Guttene og jentene er her, jeg er roter rundt med dem / Det har jeg ingen problemer med / Jeg kommer ned / Jeg har funnet ut at jeg liker det / Og når jeg sover, skal jeg drømme om hvordan du smakte».

Styles har ikke kommentert om dette er den nøyaktige teksten, men flere mener det peker mot at han ønsker å komme ut av skapet som bifil eller biseksuell. Flere hundre har kastet seg på debatten på Twitter.

«Han vil at vi skal vite at han vet at vi vet det, og det er hans realitet. Vi hadde rett. Han er fantastisk, og jeg er sikker på at sannheten kommer frem en dag», skriver en bruker.

«Harry har alltid sagt at han ikke ønsker å sette seksualiteten sin i bås, og derfor ikke identifiserer seg som heterofil, homofil, bifil eller noe av det der. Denne sangen bekrefter bare det vi allerede vet», skriver en annen.

Homosjekkeappen Grindr har vitset med alt oppstyret. De har lagt ut en gif av stjernen, hvor det står «Hva skjer Harry Styles? Ring meg».

Dette er langt fra første gang det har versert rykter om sangerens seksualitet. Helt siden han og resten av gutta ble satt sammen til en guttegruppe av Simon Cowell i 2010.

Blånektet

Det er fem år siden siste gang Styles bestemte seg for å avkrefte rykter om at han er noe annet enn heterofil. Det var i et intervju med britiske GQ at han fikk spørsmålet.

- Biseksuell? Meg? Nei, jeg tror ikke det. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er det, sa han og la til at han ikke ønsket å være en person som klaget over slike rykter.

Saken fortsetter under bildet.

GODGUTT: Harry Styles har de siste årene gjort det bra som soloartist og skuespiller. Han er blant annet aktuell i krigsfilmen «Dunkirk», som han her er på premiere for. Foto: NTB scanpix
GODGUTT: Harry Styles har de siste årene gjort det bra som soloartist og skuespiller. Han er blant annet aktuell i krigsfilmen «Dunkirk», som han her er på premiere for. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg liker det ikke når kjendiser skriver på Twitter at ting ikke er sant. Jeg har en tendens til å ikke gjøre det. De eneste gangene det er skikkelig irriterende er om du havner i et forhold, og du kommer til det punktet der du virkelig liker noen. Så blir ting skrevet i avisene som påvirker hvordan den personen ser på deg, sa han den gang.

Om han plutselig i en alder av 24 har funnet ut at han faktisk har en annen legning, er derfor usikkert.

Til The Sun fortalte han i fjor at han aldri har hatt noe behov for å snakke om legningen sin.

Vis mer Vis mer

- Alle burde bare være den de er, sa han i intervjuet.

Det hersker derimot ingen tvil om at Styles er glad i damer, og det har flere ganger versert rykter om at han har datet både den ene og den andre supermodellen.

Han har blant andre blitt koblet til Taylor Swift og Kendall Jenner, og skal angivelig nå date Camille Rowe.

FLØTEPUS: Harry Styles er kjent for sine mange eskapader med modeller og stjerner. Her på en yacht med Kendall Jenner for noen år siden. Foto: Splash News, NTB scanpix
FLØTEPUS: Harry Styles er kjent for sine mange eskapader med modeller og stjerner. Her på en yacht med Kendall Jenner for noen år siden. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
BRDD: Taylor Swift og Harry Styles var angivelig sammen i en lang periode, av og på. Swift skal ha basert noen av bruddlåtene sine på Styles. Foto: Splash News, NTB scanpix
BRDD: Taylor Swift og Harry Styles var angivelig sammen i en lang periode, av og på. Swift skal ha basert noen av bruddlåtene sine på Styles. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ønsket å leve i sølibat

Harry Styles ble lenge sett på som hjerteknuseren i det oppløste boybandet One Direction.

I 2014 skrev imidlertid den britiske tabloidavisen Daily Star at Harry Styles ønsket å leve i sølibat. Livsstilsendringen skal ha kommet etter at han fikk øynene opp for den jødiske trosretningen Kabbalahl.

- Han har følt at det har hindret ham fra å ha et ordentlig, meningsfylt forhold, men Kabbalah gir ham disiplinen til å leve i sølibat, uttalte en kilde seg til avisen.

Flere av de store stjernene som Madonna, Demi Moore, Britney Spears og Paris Hilton har praktisert religionen tidligere. Styles har imidlertid aldri kommentert ryktene.

LES OGSÅ: Erklærte sin kjærlighet til Scott Disick

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer