Hertuginne Meghan:

Derfor trodde fansen at Meghan hadde født

Falsk alarm ved Frogmore Cottage.

RYKTEBØRSEN: Det er tydelig at både fans og pressen har speidere ved Frogmore Cottage. Da det i helgen ble observert en ambulanse ved hertugparets bolig, begynte fødselsryktene å gå. Foto: NTB scanpix
RYKTEBØRSEN: Det er tydelig at både fans og pressen har speidere ved Frogmore Cottage. Da det i helgen ble observert en ambulanse ved hertugparets bolig, begynte fødselsryktene å gå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter sitt første barn i umiddelbar fremtid. En termindato har aldri blitt offentliggjort, men det er hele tiden blitt spekulert på at månedsskiftet fra april til mai er da babyen vil melde sin ankomst.

I stor kontrast til andre kongelige fødsler, har den nye hertuginnen store planer om å holde dette privat og utenfor pressen. Hennes svigerinne Kate har med sine tre barn posert stolt på trappen foran St. Mary's-sykehuset i London når hun har født, men Meghan kommer trolig til å føde hjemme.

Derfor er det ikke sikkert at en bekreftelse på en ny baby kommer med en gang det har skjedd. Fansen fikk seg derimot et realt sjokk denne helgen, da det begynte å dukke opp ubekreftede meldinger om at fødselen kunne være i gang.

Falsk alarm

Empirien de baserte dette på var derimot heller feilaktig. People skriver at ryktebørsen gikk varmt da det ble observert en ambulanse like vel Frogmore Cottage, huset paret nå har flyttet til for å oppdra sin førstefødte.

Det er ikke et veldig befolket område, så sannsynligheten hadde faktisk vært stor for at ambulansen skulle til hertugparet av Sussex. Det kunne derimot ambulansesentralen raskt avkrefte da journalistene begynte å slå på tråden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer