<strong>RYKTEBØRSEN:</strong> Det er tydelig at både fans og pressen har speidere ved Frogmore Cottage. Da det i helgen ble observert en ambulanse ved hertugparets bolig, begynte fødselsryktene å gå. Foto: NTB scanpix
RYKTEBØRSEN: Det er tydelig at både fans og pressen har speidere ved Frogmore Cottage. Da det i helgen ble observert en ambulanse ved hertugparets bolig, begynte fødselsryktene å gå. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Derfor trodde fansen at Meghan hadde født

Falsk alarm ved Frogmore Cottage.

Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter sitt første barn i umiddelbar fremtid. En termindato har aldri blitt offentliggjort, men det er hele tiden blitt spekulert på at månedsskiftet fra april til mai er da babyen vil melde sin ankomst.

I stor kontrast til andre kongelige fødsler, har den nye hertuginnen store planer om å holde dette privat og utenfor pressen. Hennes svigerinne Kate har med sine tre barn posert stolt på trappen foran St. Mary's-sykehuset i London når hun har født, men Meghan kommer trolig til å føde hjemme.

Derfor er det ikke sikkert at en bekreftelse på en ny baby kommer med en gang det har skjedd. Fansen fikk seg derimot et realt sjokk denne helgen, da det begynte å dukke opp ubekreftede meldinger om at fødselen kunne være i gang.

I EKSTASE: Flere tusen unge mennesker tok fullstendig av da prins Harry hadde en overraskelse på lur. Prinsen talte under det veldedige arrangementet WE DAY. Video: WE.org. Foto: Reuters Vis mer

Falsk alarm

Empirien de baserte dette på var derimot heller feilaktig. People skriver at ryktebørsen gikk varmt da det ble observert en ambulanse like vel Frogmore Cottage, huset paret nå har flyttet til for å oppdra sin førstefødte.

Det er ikke et veldig befolket område, så sannsynligheten hadde faktisk vært stor for at ambulansen skulle til hertugparet av Sussex. Det kunne derimot ambulansesentralen raskt avkrefte da journalistene begynte å slå på tråden.

I en uttalelse sier South Central Ambulance Service at ambulansen bare var ute på øvelse. Videre hadde de følgende uttalelse til ovennevnte nettmagasin:

<strong>RYKTEFEIL:</strong> Da en ambulanse ble observert ved Frogmore Cottage, som hertugparet av Sussex nå kaller sitt hjem, trodde enkelte at Meghan hadde født. Den gang ei, bekrefter ambulansesentralen. Foto: NTB scanpix
RYKTEFEIL: Da en ambulanse ble observert ved Frogmore Cottage, som hertugparet av Sussex nå kaller sitt hjem, trodde enkelte at Meghan hadde født. Den gang ei, bekrefter ambulansesentralen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Vi kommer til å fortsette med å bry oss om alle pasienter i Windsor som normalt. Det er ikke mulig for oss å kommentere ambulansenes kjøremønster i Windsor, og konfidensialitet overfor pasientene våre må respekteres til enhver tid. Vi kommer heller ikke til å kommentere operasjonelle saker som angår medlemmer av kongehuset», forteller ambulansetjenesten.

Dermed kunne fansen puste lettet ut igjen. Dessuten er det lite sannsynlig at Meghan kommer til å bli fraktet i en ambulanse, med mindre det faktisk pågår en livsfarlig krise.

Mormor på plass

Dagene før fødselen tilbringer hertuginnen i ro, noe som ble tydelig da hun ikke dukket opp på påskegudstjenesten sammen med svigerfamilien sin forrige helg.

- Dette er en lykkelig og spennende tid for Meghan. Hun ser flott ut, og tar hver dag som den kommer. Hun gleder seg til å bli mamma, sa en kilde til ET nylig.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

Når en kongelig baby blir født er det vanlig at nyheten blir kunngjort kort tid etter. Det ser det imidlertid ikke ut til at Harry og Meghan har tenkt å gjøre.

Ifølge en pressemelding fra Kensington Palace vil hertugparet holde fødselen hemmelig så lenge de ønsker, helt de til de føler seg klare for å dele nyheten med resten av verden.

Daily Mail skrev nylig at det er ventet at Meghan vil føde hjemmeFrogmore Cottage med en jordmor til stede.

<strong>REISEFOT:</strong> Doria fotograferes ofte med hundene sine i Los Angeles, men skal nå ha landet i London i forkant av datterens fødsel. Foto: NTB scanpix
REISEFOT: Doria fotograferes ofte med hundene sine i Los Angeles, men skal nå ha landet i London i forkant av datterens fødsel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå er også Meghans mor, Doria Ragland (62), angivelig på plass i Windsor. Sist forrige uke ble hertuginnemammaen fotografert i Los Angeles på tur med hundene sine. Denne uken er derimot en annen kvinne, en antatt hundepasser, blitt fotografert på tur med Dorias hunder.

Derfor er det allerede blitt spekulert i flere dager om den blivende bestemoren har krysset Atlanterhavet, slik at hun kan være ved sin datters side når barnet kommer til verden.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke medisineres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer