Kourtney Kardashian:

- Derfor trekker jeg meg

Den eldste Kardashian-søsteren er lei.

TREKKER SEG UNNA: Kourtney, Khloé og Kim Kardashian har vært å se på tv siden 2007, da realityserien om familien deres begynte på tv. Nå har førstnevnte bestemt seg for å trekke seg ut. Her er Kourtney og Kim avbildet sammen i 2019. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG UNNA: Kourtney, Khloé og Kim Kardashian har vært å se på tv siden 2007, da realityserien om familien deres begynte på tv. Nå har førstnevnte bestemt seg for å trekke seg ut. Her er Kourtney og Kim avbildet sammen i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kardashian/Jenner-klanen i dag er en av verdens mest berømte familier, kan man berømme produsent Ryan Seacrest (45) for. Det var han som i 2007 sørget for at familiens dramatiske og hektiske liv ble foreviget på skjermen, i form av serien «Keeping up with the Kardashians».

Realityserien viste seg å være en stor suksess, og er foreløpig inne i sin 18. sesong. De er også godt i gang med filming av den 19., men det blir ikke uten betydelige endringer. Den eldste av de fem søstrene serien har sentrert seg rundt vil nemlig ikke være med lenger.

Kourtney Kardashian (41) har de siste årene gitt inntrykk av at hun gjerne vil hoppe av berg-og-dalbanen familiens elleville realityeventyr har vært, men det er først nå hun har klart å komme til stykke. De siste månedene har hun kommet med små hint om at hun er ferdig, men den klare talen kommer altså nå.

Hun er rett og slett lei, kan hun fortelle i et nytt intervju med arabiske Vogue.

TURBULENT: Kourtney Kardashian (midten t.v) ønsker ikke å medvirke i familiens realitysirkus lengre. Det gir hun nå klar og tydelig beskjed om. Her er hun fotografert med mamma Kris Jenner, og sine yngre søstre Khloé og Kim Kardashian høsten 2019. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Kourtney Kardashian (midten t.v) ønsker ikke å medvirke i familiens realitysirkus lengre. Det gir hun nå klar og tydelig beskjed om. Her er hun fotografert med mamma Kris Jenner, og sine yngre søstre Khloé og Kim Kardashian høsten 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sett seg lei

- Jeg har filmet til programmet uten stopp i 14 år … Jeg følte ikke at det ga meg noe, og det ble giftig at det skulle okkupere såpass mye av livet mitt som det har gjort, forteller hun åpent i intervjuet, og fortsetter:

- Privatliv er noe jeg verdsetter, og det å finne balansen med private øyeblikk når man filmer sitt eget liv er vanskelig. Folk er under en feiloppfatning av at jeg ikke jobber, noe som ikke er sant. Jeg følger min egen lykke og putter energi i det som gjør jeg glad, sier hun i intervjuet.

Hun blir forfulgt av fotografer, får privatlivet sitt skrevet om hver eneste dag og står ofte i stormer - om det så omhandler hennes turbulente kjærlighetsliv eller de andre familiemedlemmenes dramatiske liv.

Nylig skapte Kourtney Kardashian blant annet overskrifter da hun og lillesøster Kim Kardashian havnet i en slåsskamp - mens kameraene rullet. Bakgrunnen for krangelen var det Kourtney nå snakker om til arabiske Vogue - at hun angivelig ikke jobber like hardt som de andre søstrene.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Hun ble av Kim anklaget for å ha dårlig arbeidsmoral, og at hun ikke «bryr seg om noe som helst». Det søsteren muligens glemte, er at Kourtney de siste årene har drevet nettmagasinet Poosh.

Nå skal imidlertid disse dramatiske øyeblikkene forbli mellom søsknene, i hvert fall for Kourtneys del. Hun forteller til Vogue at hun er takknemlig for de gode minnene hun sitter igjen med, og for mulighetene programmet har gitt henne, men står fast på at hun nå vil prioritere andre ting.

Blant annet vil hun gjerne være mer med de tre barna hun fikk med eksen Scott Disick (37) - Mason (10), Penelope (7) og Reign (5).

FAMILIEVERDIER: Kourtney og Scott var sammen fra rundt 2006 til 2015. I løpet av forholdet fikk de tre barn - som Kourtney nå mener er en av hennes største prioriteter. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEVERDIER: Kourtney og Scott var sammen fra rundt 2006 til 2015. I løpet av forholdet fikk de tre barn - som Kourtney nå mener er en av hennes største prioriteter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg prøver virkelig å holde meg unna telefonen min når jeg er med barna mine. Å være i nuet med dem. De øyeblikkene når man ser hverandre inn i øynene og blir bedre kjent er så viktige, forklarer hun videre i intervjuet.

Arabiske Vogue har bare delt en smakebit fra intervjuet, som først blir gjort tilgjengelig i sin helhet senere i sommer. Derfor kan det godt hende at Kourtney forteller mer om exiten fra realityserien, men det vites altså ikke ennå.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

En lang strid

Selv om det er vanskelig å omtale en person med 96 millioner følgere på Instagram som familiens minst framtredende skikkelse, er det det Kourtney de siste årene har vært. Hun har vært åpen om at hun ikke ønsker å eksponere privatlivet sitt for millioner av seere.

Gjennom «Keeping up» fikk man blant annet ta del i 41-åringens årelange kamp mot både utroskapsrykter og Disicks ville festvaner. Han har blant annet festet så hardt at han i 2015 sjekket inn på et rehabiliteringssenter - samme år som paret gikk hver til sitt.

Samtidig er Kourtney muligens også den søstera som gjør færrest intervjuer og tv-opptredener, og havner dermed i skyggen av de andre.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg prøver å holde deler av livet privat og jeg liker ikke å dele noe om datinglivet mitt, sa hun i en episode av programmet i desember.

Søstrene hennes reagerte på at 41-åringen stadig delte og medvirket mindre i serien, og påsto at det førte til at de må dele mer av sitt privatliv.

- Jobben vår er å være åpne og ærlige og dele mye av oss selv, men de siste årene har det virket som at Kourtney ikke har vært åpen om privatlivet sitt på kamera, sa Kim, og fortsatte:

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

- Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne og dele mer. For hva er showet hvis vi ikke deler fra livet vårt?

Kourtney så likevel ikke ut til å endre mening av den grunn.

- Jeg har sagt at jeg ikke vil dele forholdene mine, det er det. Jeg viste at jeg knakk sammen, da jeg gråt fordi jeg fikk angst. Jeg deler andre ting, sa hun.

LES OGSÅ: Om slåsskampen: - Jeg blødde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer