«The Voice»:

Derfor trekker favoritten seg fra «The Voice»

- Sto overfor et valg.

TREKKER SEG: «The Voice»-favoritten Mina Lund avslører lørdag at hun har bestemt seg for å trekke seg fra konkurransen. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2
TREKKER SEG: «The Voice»-favoritten Mina Lund avslører lørdag at hun har bestemt seg for å trekke seg fra konkurransen. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag ettermiddag kunne TV 2 melde at «The Voice»-favoritten Mina Lund (22) har besluttet å trekke seg fra konkurransen. Lund gikk nærmest viralt etter å ha stilt opp på audition, der hun sang en versjon av Bon Ivers «Heavenly Father».

Etter påske skulle hun egentlig være med i liverundene, men slik blir det ikke. 22-åringen opplyser nå om at hun må trekke seg ut av konkurransen, som følge av studiene.

- Jeg sto overfor et valg, enten fullføre utdanning eller å gjennomføre «The Voice». Da var det for meg ganske enkelt. Utdanning betyr utrolig mye for meg nå. Derfor velger jeg å prioritere det. Det betyr ikke at jeg slutter med sang, men reisen min i «The Voice» er over, sier hun til kanalen.

Lund studerer for tida, og vil derfor, av naturlige årsaker, gjerne fullføre bachelorgraden sin slik at hun i framtida kan bli lærer og spesialpedagog.

Om dette blir det siste vi får høre av Lund, får tiden vise. Hun har uttalt at responsen hun har fått har vært overveldende, noe som kanskje kan ha sådd frø for framtidige musikkopptredener.

- Responsen har vært over all forventning, noe som selvfølgelig er gøy, men også skummelt. Det oppleves veldig overveldende for meg. Jeg innså etter hvert at det ikke var noe jeg ønsket, forklarer hun.

Programredaktør Jarle Nakken sier at hun ikke kommer til å bli erstattet i konkurransen. Lund har vært på teamet til dommer Lene Marlin fram til nå, men artisten får altså ingen erstatter inn.

- Når vi starter livesendingene står det fire på hennes team og bare to kan gå videre fra første runde, sier Nakken.

Lene Marlin beskriver Lund som den som «har gjort inntrykk på oss alle».

LES OGSÅ: Avslørte babynyhet på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer