Britney Spears:

Derfor trekker faren seg som verge

Jamie Spears trer av som verge samtidig som han etterforskes for barnemishandling.

TRENGER VERGE: Etter skandalen i 2007 ble Britney tildelt sin egen far som verge som skulle ha et overblikk over livet hennes. Foto: NTB Scanpix
TRENGER VERGE: Etter skandalen i 2007 ble Britney tildelt sin egen far som verge som skulle ha et overblikk over livet hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har den siste tiden vært mye styr rundt Britney Spears (37) sin familiesituasjon. Artisten er ikke i ukjent farvann når slike situasjoner oppstår, da hennes fortid nærmest svømmer i skandaler.

Forrige uke ble det meldt at hennes far, Jamie (67), etterforskes for barnemishandling mot sitt eget barnebarn.

Dette skjer som følge av at «Toxic»-sangerens eksmann, Kevin Federline (41), anmeldte barnas bestefar etter at han angivelig skal ha vært fysisk mot Britneys sønn Sean (13).

Trer av som verge

Ifølge en kilde People har vært i kontakt med har Britneys far nå midlertidig tredd av som hennes verge. Dette er en rolle han ble tildelt etter det mye omtalte sammenbruddet i 2007.

Etter et drøyt tiår hvor Jamie har hatt ansvaret for blant annet datterens økonomi, besøk og medisinske situasjoner, har retten besluttet å gi ansvaret til noen andre.

- Jamie må fokusere på helsen sin, men han er også blitt fortalt at han bør tre av så lenge på grunn av politianmeldelsen, forteller en kilde nær popstjernen til People.

Som erstatter for Britneys far har en dommer utnevnt hennes «omsorgs-mananger» gjennom lang tid, Jodi Montgomery, som ny verge. Dette kommer frem i rettsdokumenter People henviser til.

Vis mer

Fortsetter kontakten

Til tross for at Jamie ikke lenger har et rettslig ansvar overfor datteren, kommer han fortsatt til å få jevnlige oppdateringer på livet hennes, skal vi tro kildene til People.

- Jamie kommer til å sørge for at hun er beskyttet fra folk som forsøker å utnytte henne, forteller kilden.

Det blir også sagt at popstjernens mor, Lynne Spears (64), er tilgjengelig for Britney når som helst, om hun skulle trenge støtte fra familien.

Forrige uke sa en kilde til People at det var Jamie selv som ønsket å midlertidig trekke seg som verge. Ifølge TMZ, som først omtalte saken, var det 67-åringen som sendte inn søknaden om å bli fristilt fra vergemålet for øyeblikket.

Alvorlig syk

Det ble tidligere i år kjent at Britney tar en pause fra karrieren på ubestemt tid. Dette kom som følge av at hennes far har vært alvorlig syk, og at hun ønsket å være ved hans side så mye som mulig, ifølge E! Online.

RadarOnline meldte at faren i en periode kjempet for livet sitt, og at tilstanden var forårsaket av en sprukket tarm.

En kilde fortalte i podcasten til RadarOnline, ved navn «Straight Shuter», at de var svært bekymret over situasjonen og spekulerte på hvem som skulle ta vare på Britney om han gikk bort.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

- Faren til Britney reddet livet hennes, bokstavelig talt. Da livet hennes raknet i sømmene, var det faren hennes som trådte til og tok ansvaret for hver eneste lille ting i livet hennes, fortalte kilden til podcasten.

LES OGSÅ: Viser fram kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer