Julia Roberts:

Derfor trakk «Pretty Woman»- stjernen seg bort fra rampelyset

Fokuserer på mammarollen fremfor karrieren.

ELSKER MAMMAROLLEN: Hollywood-stjernen Julia Roberts tok et steg tilbake fra karrieren for å kunne fokusere på mammarollen. Foto: NTB Scanpix
ELSKER MAMMAROLLEN: Hollywood-stjernen Julia Roberts tok et steg tilbake fra karrieren for å kunne fokusere på mammarollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske filmstjernen Julia Roberts (50) slo igjennom for snart 30 år siden, med den svært populære romantiske komedien «Pretty Woman».

IKONISK: Richard Gere og Julia Roberts i «Pretty Woman» i 1990. Foto: NTB scanpix
IKONISK: Richard Gere og Julia Roberts i «Pretty Woman» i 1990. Foto: NTB scanpix Vis mer

Siden den gang har hun vært å se på rollelisten i en rekke storfilmer, og i 2001 vant hun Oscar for tittelrollen i dramafilmen «Erin Brockovich». I tillegg har hun vært nominert til Oscar for tre andre filmroller.

For tiden er hun aktuell med familiefilmen «Wonder», men de siste årene har det vært mer stille fra skuespilleren enn tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

LAV PROFIL: Julia Roberts stiller sjelden opp på røde løpere for tiden. Her er hun imidlertid avbildet på amfAR-gallaen i Los Angeles i oktober 2017. Foto: NTB scanpix
LAV PROFIL: Julia Roberts stiller sjelden opp på røde løpere for tiden. Her er hun imidlertid avbildet på amfAR-gallaen i Los Angeles i oktober 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Trebarnsmor

I et nytt intervju med Aftonbladet forteller 50-åringen åpenhjertig om hvordan mammarollen har påvirket karrieren hennes.

Livet som trebarnsmor fikk nemlig Hollywood-stjernen til å roe ned på arbeidsmengden sin.

Julia har tvillingene Hazel Patricia Moder og Phinnaeus Walter Moder (13), og sønnen Henry Daniel Moder (10) sammen med ektemannen Daniel Moder (49).

- Etter å ha jobbet i 18 år syntes jeg at jeg fortjente å ta et steg tilbake, forteller 50-åringen.

Det er nok mye av grunnen til at vi sjelden ser Julia Roberts på den røde løperen lenger, men det har hun ikke noe imot selv.

TREBARNSMOR: Her er Julia sammen med sine tre barn i Disneyland i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Her er Julia sammen med sine tre barn i Disneyland i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 50 år gamle skuespilleren trives nemlig veldig godt i mammarollen.

- Jeg har venninner som ringer fra garderobene på jobben, hvor de sitter og pumper brystmelk. Jeg er så takknemlig for at jeg får være et kreativt menneske og samtidig få være hjemme, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg elsker å lage frokost, lunsj og middag. Jeg elsker til og med å vaske.

På spørsmål om hun overdriver, svarer Julia:

- Når jeg vil ha en forandring finner jeg bare en jobb.

Redd for å påvirke barna

Den internasjonale filmstjernen er kjent for sin skjønnhet, og ble i 2017 kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet People - for femte gang.

I et tidligere intervju med magasinet, i forbindelse med kåringen, røpte skuespillerstjernen hvordan hun snakker med barna sine om skjønnhet, og hvordan hun ikke ønsker at de skal kjenne på presset.

- Det er et interessant veiskille egentlig, fordi man vil jo ikke ødelegge barna. Du vil ikke at de skal bli bevisst på noe som det er bedre at de ikke er klar over, fortalte stjernen til magasinet.

KVALITETSTID: Julia Roberts sparker fotball sammen med barna Phinnaeus, Henry og Hazel på Old Trafford i Manchester. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Julia Roberts sparker fotball sammen med barna Phinnaeus, Henry og Hazel på Old Trafford i Manchester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julia var klar på at den beste oppskriften på skjønnhet og menneskelig estetikk, er det naturlige.

- Så lenge alle bare lukter godt og har et smil om munnen, har vi et godt skjønnhetsregime, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Utsatt for bruddrykter

Selv om Hollywood-stjernen som sagt elsker mammarollen og familielivet, har ikke alt vært rosenrødt.

Julia og ektemannen Danny Moder (49) har i flere år vært utsatt for stygge bruddrykter, og nå spekuleres det igjen om i det er trøbbel i paradis for duoen, som har vært gift i snart 16 år.

Ifølge In Touch Weekly skal Julia nemlig ha kjøpt en egen surfestrand i Malibu til ektemannen, slik at han kan tilbringe mer tid hjemme sammen med familien.

- Hun håper at kjøpet av den dyreste surfestranden i Malibu vil redde ekteskapet ved at ektemannen ikke trenger å dra på sine lange surfeturer, uttalte en kilde til nettsiden i januar.

VIL UNNGÅ SKILSMISSE: Julia Roberts skal ha kjøpt en egen surfestrand til ektemannen Danny Moder for å unngå en skilsmisse. Foto: NTB Scanpix.
VIL UNNGÅ SKILSMISSE: Julia Roberts skal ha kjøpt en egen surfestrand til ektemannen Danny Moder for å unngå en skilsmisse. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I tillegg til sitt herskapelige hus i Point Dume i Malibu, kjøpte den verdenskjente skuespilleren enda et hjem sommeren 2016.

Huset, som ligger rett over veien fra stranden hun har kjøpt, var i utgangspunktet ment som et hjem for hushjelper og familiemedlemmer som kom på besøk.

Men ifølge nettstedet har huset, som hun betalte nærmere 60 millioner kroner for, blitt brukt som et tilfluktssted for Julia når hun og ektemannen har kranglet.

- I starten av ekteskapet var Julia mye fraværende på grunn av jobb, og de var lykkelige sammen da hun og Danny endelig fikk tid til hverandre. Men nå er det Danny som ofte ønsker å dra vekk på turer. Helt enkelt, så er de ikke like lykkelige som de en gang var, fortalte en kilde til In Touch Weekly.

Paret har ikke kommentert bruddryktene offentlig, men i et intervju med Harper's Bazaar i oktober, snakket Julia varmt om ektemannen sin.

I samme intervju kom hun også inn på de få filmrollene hun har gjort de siste årene:

- Vel, hvis jeg hadde gjort noe særlig mindre enn jeg gjør, hadde jeg ikke vært i bransjen i det hele tatt. Her om dagen sa jeg til mannen min at jeg ikke har jobbet på nesten ett år, sa Julia til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

Turbulent forhold

Det er ikke første gang det skrives om det angivelige turbulente forholdet mellom Julia og Danny.

Utenlandske medier har blant annet skrevet at den talentfulle skuespilleren skal være lei av å stille opp økonomisk for ektemannen.

- Ekteskapet går dårlig. En skilsmisse står på trappene, hevdet en kilde overfor kjendisnettstedet RadarOnline i 2015.

Den samme nettsiden skrev også at «Notting Hill»-skuespilleren angivelig ikke kommer overens med Dannys familie, noe som skal ha skapt store problemer i ekteskapet deres.

LES OGSÅ: Risikererer karriereren ved å ikke ta ansiktsløftning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer