Anna Rasmussen:

Derfor trakk hun seg unna rampelyset

Gjør sitt første intervju på nesten to år.

NYTT INTERVJU: Anna Ramussen tar bladet fra munnen og røper hvorfor hun trakk seg unna offentligheten. Foto: NTB Scanpix
NYTT INTERVJU: Anna Ramussen tar bladet fra munnen og røper hvorfor hun trakk seg unna offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har tidligere stormet kraftig rundt en av Norges største bloggere, Anna Ramussen (22), også kjent under det tidligere bloggnavnet «Mamma til Michelle». Høsten 2017 trakk hun seg plutselig og uten forvarsel fra «Skal vi danse» - og etter det ble det stille fra Rasmussen.

Etter å ha trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset, tar hun nå bladet fra munnen og gjør sitt første intervju med media på nesten to år.

I et intervju med «God morgen Norge» på TV 2, røper mammabloggeren årsaken til den plutselige exiten fra rampelyset.

- Jeg valgte å trekke meg vekk da jeg trakk meg fra «Skal vi danse». Jeg gikk inn i en periode der jeg ikke tålte kritikk, så jeg valgte å trekke meg unna mediene så mye jeg kunne. Mediene har en tendens til å vri på saker. Når jeg på et punkt merket at jeg ikke lenger kunne stå i det, måtte jeg trekke meg unna, hevder 22-åringen i tv-programmet, og legger til:

- Det har vært en berg-og-dal-bane. De to siste årene har vært de vanskeligste i mitt liv. Jeg føler det har vært en heksejakt fra media og følgere. Selv som blogger har jeg et privatliv, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer