<strong>NYTT INTERVJU:</strong> Anna Ramussen tar bladet fra munnen og røper hvorfor hun trakk seg unna offentligheten. Foto: NTB Scanpix
NYTT INTERVJU: Anna Ramussen tar bladet fra munnen og røper hvorfor hun trakk seg unna offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anna Rasmussen:

Derfor trakk hun seg unna rampelyset

Gjør sitt første intervju på nesten to år.

Publisert
Sist oppdatert

Det har tidligere stormet kraftig rundt en av Norges største bloggere, Anna Ramussen (22), også kjent under det tidligere bloggnavnet «Mamma til Michelle». Høsten 2017 trakk hun seg plutselig og uten forvarsel fra «Skal vi danse» - og etter det ble det stille fra Rasmussen.

Etter å ha trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset, tar hun nå bladet fra munnen og gjør sitt første intervju med media på nesten to år.

I et intervju med «God morgen Norge» på TV 2, røper mammabloggeren årsaken til den plutselige exiten fra rampelyset.

<strong>EKTEMANNEN:</strong> Anna Rasmussen og ektemannen Jan. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
EKTEMANNEN: Anna Rasmussen og ektemannen Jan. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

- Jeg valgte å trekke meg vekk da jeg trakk meg fra «Skal vi danse». Jeg gikk inn i en periode der jeg ikke tålte kritikk, så jeg valgte å trekke meg unna mediene så mye jeg kunne. Mediene har en tendens til å vri på saker. Når jeg på et punkt merket at jeg ikke lenger kunne stå i det, måtte jeg trekke meg unna, hevder 22-åringen i tv-programmet, og legger til:

- Det har vært en berg-og-dal-bane. De to siste årene har vært de vanskeligste i mitt liv. Jeg føler det har vært en heksejakt fra media og følgere. Selv som blogger har jeg et privatliv, mener hun.

Vil verne om privatlivet

Rasmussen sier at hun er klar over at hun er en offentlig profil og dermed må tåle mer omtale enn andre, men likevel ønsket hun å verne om privatlivet. Både sitt eget, og barnas. 22-åringen forteller at hun nå har lagt de to siste årene bak seg, og at hun endelig våger å dele igjen.

Bloggeren, i likhet med andre «mammabloggere», har tidligere fått kritikk for å eksponere barna sine i stor grad, både på bloggen sin og i andre sosiale medier.

Barna har også vært å se på TV 2, hvor Rasmussen har medvirket i tv-serien «Bloggerne» gjennom flere sesonger. Nå kan det i midlertid se ut til at Rasmussen har tatt grep for å skjerme om familiens privatliv i noe større grad enn tidligere.

- Jeg har det fint med meg selv og bloggen nå. Jeg skal ikke slutte å blogge med det første, sier hun på «God morgen Norge», og fortsetter:

- Jeg ble stor over natta da jeg var 15 år. Jeg kom brutalt inn i det og har vært der hele ungdomstiden. Det gjør noe med meg.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Anna Rasmussen for en kommentar, foreløpig uten å lykkes.

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer

Sjokk-exit fra «Skal vi danse»

Intervjuet kommer halvannet år etter at det ble kjent at hun trakk seg fra «Skal vi danse» på TV 2 i 2017. Rasmussen, som også er kjent for sin deltakelse i realityserien «Bloggerne» på samme kanal, delte selv nyheten på sin egen blogg.

- «Skal vi danse»-drømmen min er over, og jeg er hjemme med familien. Dette var et valg jeg tok lenge før Jan ville avlyse bryllupet vårt. Ingen av delene er noe jeg har ønsket, men livet er ikke alltid som man ønsker, skrev hun den gang.

Omtrent på samme tid ble det også kjent at Rasmussen og ektemannen Jan Lossius (25) skrinla bryllupsplanene, etter at de forlovet seg i februar 2017.

Giftet seg i oktober fjor

Bryllupsprosessen delte hun med sine følgere på bloggen, og i oktober kom kontrabeskjeden om at paret faktisk hadde giftet seg til slutt. Paret ga hverandre sitt ja i en liten og romantisk seremoni med nære venner og familie til stede.

- Tenk at jeg i dag er gift, det er helt utrolig. Dagen i går ble vellykket på alle mulige måter, og jeg er så glad og takknemlig for at alt gikk så bra for seg. Jeg er så fornøyd med hele dagen, skrev Rasmussen på bloggen sin.

Avslørte datoen

Bryllupsdatoen ble avslørt på 22-åringens blogg to dager før vielsen, og Anna kunne da fortelle at hun gledet seg stort til den spesielle dagen.

- Vi skal gifte oss nå på lørdag! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg vet at det blir en hel haug av følelser som jeg vet det blir vanskelig å holde styr på, skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: Anne Brith gir seg i «Bloggerne»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer