Thale Myhre:

Derfor trakk hun seg fra «Farmen»

27-åringen trakk seg fra suksessprogrammet i 2017. Nå avslører hun hvorfor.

SJOKKBESKJED: Thale Myhre var å se i «Farmen» i 2017. Etter bare én uke sa det imidlertid stopp. Nå forteller hun hva som lå bak. Foto: TV 2
SJOKKBESKJED: Thale Myhre var å se i «Farmen» i 2017. Etter bare én uke sa det imidlertid stopp. Nå forteller hun hva som lå bak. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige helg ble den etterlengtede andre sesongen av «Exit» gjort tilgjengelig for Norges befolkning - til stor glede for mange. Seerne fikk nemlig et gledelig, og ellevilt, gjensyn med karakterene Jeppe, Adam, Henrik og William.

Det var imidlertid flere andre kjente fjes som dukket opp i sesongen, deriblant realityprofilen Thale Myhre (27). Hun kan nemlig se tilbake på deltakelser i flere realityprogram, blant annet «71 grader nord» og «Farmen».

Myhre satte nemlig sine føtter på Farmen-gården i 2017. Oppholdet ble imidlertid av det korte slaget, og eventyret var over allerede etter en knapp uke.

Den gang opplyste Myhre at hun valgte å trekke seg etter å ha følt seg i elendig form i noen dager grunnet matmangel. Nå avslører hun imidlertid hva som egentlig lå bak den tunge beslutningen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- Knakk helt sammen

Da hun entret gården begynte hun nemlig raskt å kjenne at ikke alt var som det skulle. Etter bare noen dager kjente hun smerter i magen, og brystene hennes var ømme. I tillegg var den da 24 år gamle Oslo-jenta svært følsom, og menstruasjonen uteble.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer