Thale Myhre:

Derfor trakk hun seg fra «Farmen»

27-åringen trakk seg fra suksessprogrammet i 2017. Nå avslører hun hvorfor.

SJOKKBESKJED: Thale Myhre var å se i «Farmen» i 2017. Etter bare én uke sa det imidlertid stopp. Nå forteller hun hva som lå bak. Foto: TV 2
SJOKKBESKJED: Thale Myhre var å se i «Farmen» i 2017. Etter bare én uke sa det imidlertid stopp. Nå forteller hun hva som lå bak. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige helg ble den etterlengtede andre sesongen av «Exit» gjort tilgjengelig for Norges befolkning - til stor glede for mange. Seerne fikk nemlig et gledelig, og ellevilt, gjensyn med karakterene Jeppe, Adam, Henrik og William.

Det var imidlertid flere andre kjente fjes som dukket opp i sesongen, deriblant realityprofilen Thale Myhre (27). Hun kan nemlig se tilbake på deltakelser i flere realityprogram, blant annet «71 grader nord» og «Farmen».

Myhre satte nemlig sine føtter på Farmen-gården i 2017. Oppholdet ble imidlertid av det korte slaget, og eventyret var over allerede etter en knapp uke.

Den gang opplyste Myhre at hun valgte å trekke seg etter å ha følt seg i elendig form i noen dager grunnet matmangel. Nå avslører hun imidlertid hva som egentlig lå bak den tunge beslutningen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

SKUESPILLERSPIRE: Thale Myhre, kjent fra «Farmen» og «71 grader nord», dukket opp som statist i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Knakk helt sammen

Da hun entret gården begynte hun nemlig raskt å kjenne at ikke alt var som det skulle. Etter bare noen dager kjente hun smerter i magen, og brystene hennes var ømme. I tillegg var den da 24 år gamle Oslo-jenta svært følsom, og menstruasjonen uteble.

Samlet sett betyr disse tingene som regel bare én ting.

- Det er aldri gøy å gå gjennom noe sånt, forteller 27-åringen til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg hadde en liten anelse om at det kunne være tilfellet, ettersom jeg ikke fikk mensen og puppene bare ble ømmere og større. Jeg merket det spesielt godt siden jeg var så følsom, jeg gråt av alt vi snakket om der inne.

Da det gikk opp for henne at det var snakk om en mulig graviditet, ba hun en kvinnelig assistent i produksjonsteamet om en test.

- Jeg gikk inn på en utedo og tisset på testen. Da jeg så at den var positiv knakk jeg helt sammen, og da jeg kom ut skjønte hun (assistenten, journ.anm.) hva det var med en gang. Hun kastet armene rundt meg og holdt meg i fem minutter.

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Flau

Den første telefonen da hun kom ut av «Farmen»-gården, gikk til moren. Den virkelige beskjeden turte hun imidlertid ikke å gi før hun ble plukket opp i København, der de besøkte broren hennes.

- Jeg knakk helt sammen da jeg sa det til henne. Jeg sa til mamma at ingen måtte få vite det, ikke engang broren min. Jeg turte ikke si det til noen, for det var så flaut.

Til og med hennes beste venn, som på det tidpunktet bodde hos henne og hadde lagt merke til de voksende brystene, turte hun ikke si noe til.

- Det ble veldig mye på en gang, forteller Myhre.

27-åringen var sikker i valget om å ta abort.

- Det var ikke noe hyggelig. Jeg hater sykehus, men jeg var klar over at jeg ikke ville ha det. Det er alltid trist, og kanskje fælt å si, men jeg følte at jeg tok livet av noe. Samtidig hadde det vært uansvarlig å bære frem dette barnet når jeg ikke var klar, påpeker hun.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Turen videre gikk rett fra sykehuset til en sandstrand i Spania. Der ble hun tatt vare på av moren, og fikk slappet ordentlig av. Realityprofilen påpeker at hun er sikker på at mange kvinner føler på det samme som hun gjorde den gang.

- Det er litt tabu. Det skjer uhell og det er faktisk mange som ikke føler at de er ansvarlige nok. Man skal virkelig være klar for det. Det er et annet liv.

LES OGSÅ: Trakk seg brått fra «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer