Fredric Brunberg:

Derfor trakk han seg fra dansekonkurransen

- I blant skjer det ting som man ikke regner med.

TRAKK SEG: Fredric Brunberg skulle etter planen ha konkurrert i den svenske versjonen av «Skal vi danse» i vår. Slik gikk det imidlertid ikke. Her med Martine Lunde. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG: Fredric Brunberg skulle etter planen ha konkurrert i den svenske versjonen av «Skal vi danse» i vår. Slik gikk det imidlertid ikke. Her med Martine Lunde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredric Brunberg (32) har gjennom flere sesonger av «Skal vi danse» på TV 2 imponert stort på parketten med en rekke ulike norske kjendiser.

I forrige sesong kom den svenske proffdanseren på tredjeplass med bloggeren Martine Lunde (23), og denne våren skulle Brunberg etter planen ha deltatt i den svenske versjonen av dansekonkurransen.

Slik gikk det imidlertid ikke, da 32-åringen tre uker inn i konkurransen i april valgte å trekke seg. Brunberg danset i utgangspunktet med den tidligere skiskytteren Magdalena Forsberg (51), som da fikk Tobias Karlsson (41) som ny dansepartner.

TREDJEPLASS: Fredric Brunberg danset med Martine Lunde i forrige sesong av dansekonkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
TREDJEPLASS: Fredric Brunberg danset med Martine Lunde i forrige sesong av dansekonkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Også Karlsson har vært med i både den svenske og norske versjonen av «Skal vi danse», og danset med eventyrer Cecilie Skog (44) i 2010.

Private årsaker

Til TV 2 fortalte Brunberg i april at han trakk seg av private årsaker, og nå har han utdypet dette ytterligere overfor det svenske ukebladet Hänt.

Proffdanseren var til stede under finalen av dansekonkurransen, der Forsberg og Karlsson kom på andreplass, og fortalte til Hänt at han rett og slett gikk på veggen tidligere i vår - og derfor trakk seg.

- Sånn er det. I blant skjer det ting som man ikke regner med, sa han.

Overfor ukebladet fortalte Brunberg at han føler seg mye bedre i dag, og at han også har vært på plass under dansetreningene for å komme med innspill og støtte.

Han ønsker gjerne å få muligheten til å delta igjen neste år.

- Da skal jeg tenke på meg selv, ta vare på meg selv. Alle dere der ute, tenk på dere selv. Dere er det viktigste dere har, fastslo Brunberg.

Fant kjærligheten

Som nevnt danset Brunberg med Martine Lunde i fjorårets sesong av «Skal vi danse» på TV 2. I tillegg til et nært vennskap, fikk Brunberg seg også kjæreste etter konkurransen.

Brunbergs kjæreste er ingen ringere enn en av Lundes beste venninner, Raija Alice Nordseth, som danset med de to i høst.

MED PÅ PARKETTEN: Martine Lunde hadde med flere venninner under et av numrene på «Skal vi danse»-parketten. En av dem fant tonen med Lundes dansepartner. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
MED PÅ PARKETTEN: Martine Lunde hadde med flere venninner under et av numrene på «Skal vi danse»-parketten. En av dem fant tonen med Lundes dansepartner. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

- Jeg møtte Fredric ganske tidlig da de begynte å trene. Da var det kun en vennskapelig tone. Det var ikke før etter «Skal vi danse» at det skjedde noe, sa hans nye kjæreste til TV 2 da forholdet ble kjent i februar.

På spørsmål om hva Lunde synes om forholdet, svarte Nordseth at hun trodde bloggeren synes det var morsomt, og at hun virket fornøyd.

FORBANNELSE: Flere britiske kjendiser vegrer seg for å delta på den britiske varianten av «Skal Vi Danse». Dette er grunnen. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er redd og lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer