«Farmen kjendis» sesong 3:

Derfor trakk de seg fra «Farmen kjendis»

- Måtte melde avbud.

DET BLIR ET NEI FRA MEG: TV 2 har vist interesse overfor en lang rekke kjendiser i forbindelse med castingen til sesong tre av «Farmen kjendis». Se og Hør har vært i kontakt med et knippe av disse. Avbildet er Jan Hanvold, Trude Drevland og Lene Alexandra Øien. Foto: NTB Scanpix / Jørgen Orlin
DET BLIR ET NEI FRA MEG: TV 2 har vist interesse overfor en lang rekke kjendiser i forbindelse med castingen til sesong tre av «Farmen kjendis». Se og Hør har vært i kontakt med et knippe av disse. Avbildet er Jan Hanvold, Trude Drevland og Lene Alexandra Øien. Foto: NTB Scanpix / Jørgen Orlin Vis mer
Publisert

Lørdag ble deltakerne til den tredje sesongen av «Farmen kjendis» offentliggjort.

I denne omgang består TV 2s stjernelag av blant andre modell og tv-profil Kathrine Sørland (38), «Charterfeber»-favoritt og tv-profil Svein Østvik (57), tidligere proffbokser Ole Klemetsen (46) og tidligere «Paradise Hotel»-profil Martine Lunde (21) - for å nevne noen.

Å finne deltakere som har tid, anledning og ikke minst et ønske om å delta, er derimot en møysommelig prosess.

Se og Hør kan nå avsløre flere navn som skulle vært en del av årets cast, men som siden har valgt å trekke seg, eller som av ulike grunner har takket nei.

Omstridt tv-pastor

Visjon Norge-sjef Jan Hanvold (67) har vært omringet av kontroverser de siste årene. Spesielt etter at NRK Brennpunkt satte et kritisk søkelys på forretningsvirksomheten til tv-pastoren i dokumentaren «Pengepredikanten» fra 2016.

Den omstridte 67-åringen sier til Se og Hør at han takket ja til å delta i «Farmen kjendis», men at han måtte trekke seg.

- Jeg takket ja, men måtte melde avbud, skriver Jan Hanvold i en e-post til Se og Hør, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer