Larsa Pippen og Kim Kardashian:

Derfor tok vennskapet slutt

I den fjerde sesongen av «The Real Housewives of Miami »kommer Pippen med et stikk til den tidligere venninnen.

ISFRONT: De to tidligere bestevenninnene, Larsa Pippen og Kim Kardashian, er ikke lenger på talefot. Foto: REX / Shutterstock / NTB
ISFRONT: De to tidligere bestevenninnene, Larsa Pippen og Kim Kardashian, er ikke lenger på talefot. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I «The Real Housewives of Miami», følger vi blant annet «Onlyfans»-stjerna Larsa Pippen (47), som også er kjent for sitt tidligere tette bånd til Kardashian-familien - spesielt Kim Kardashian (41).

Nå derimot, ser det ut til at det ikke er like god stemning mellom Pippen og Kardashian, melder Page Six.

I den første episoden av den fjerde sesongen, skal «The Real Housewives»-profilen ha disset sin tidligere bestevenninne. Pippen skal ha fortalt at hun hadde hatt en personlig vekst etter skilsmissen med ektemannen, Scottie Pippen samt etter å ha kuttet kontakt med Kardashian.

- Folk trodde jeg ikke ville klare meg uten Scottie. Folk trodde jeg ikke ville klare meg uten visse tidligere venner, sier Pippen samtidig som bilder av de to tidligere bestevenninnene ruller over skjermen.

Larsa, som har barna Scottie Jr. (21), Preston (19), Justin (16) og Sophia (13) med eksen, søkte om skilsmisse i 2018. Senere skal vennskapet med Kardashian-søsteren ha tatt slutt juli i fjor etter at de avfulgte hverandre på sosiale medier.

Skylder på Kanye

Kardashian har ikke uttalt seg om hvorfor vennskapet med Pippen tok slutt, men det har blitt spekulert om en viss Tristan Thompson kan ha en finger med i spillet. Pippen har tidligere hatt en romantisk relasjon til Thompson, som er Khloe Kardashians (37) av-og-på-kjæreste gjennom flere år.

CASANOVA: Khloe Kardashians av og på-kjæreste Tristan Thompson har vært en runde rundt Calabasas. Han har tidligere hatt en flørt med Pippen. Foto: REX / Shutterstock /NTB
CASANOVA: Khloe Kardashians av og på-kjæreste Tristan Thompson har vært en runde rundt Calabasas. Han har tidligere hatt en flørt med Pippen. Foto: REX / Shutterstock /NTB Vis mer

Larsa mener imidlertid det er en annen mann som er grunnen bak de to tidligere venninnenes isfront: Kardashians eksmann, Kanye West (44).

- Han snakker så mye om at jeg er på den ene og den andre måten. Jeg føler at Kanye ikke har tillit til noen som er med Kim, skal hun ha sagt i en podkast.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Nekter for isfront

Til tross for at realityprofilene ikke lenger følger hverandre på sosiale medier, nekter begge parter for at det er ondt blod mellom dem.

Under en Instagrampost fra Page Six med bilde av Larsa og Kim, har førstnevnte lagt igjen en liten kommentar. «Bare kjærlighet, ingen hat» kommenterte Larsa med et hjerte.

Kim på sin side har også blitt beskyldt for å ha disset Larsa på sosiale medier, men var raskt med å svare på anklagene.

- Jeg disser ingen, jeg gjør ikke slikt. Jeg vil at alle skal vinne, twitret Kardashian.

LES OGSÅ: Kim Kardashian og Kanye West: - Gjenforent for barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer