- Derfor tok Madcon-stjernens bil fyr

- Det var en lang stripe etter bilen, mener branngruppen i Oslo politidistrikt.

<strong>OLJESØL:</strong> - Vitnebeskrivelser tilsier at det har vært oljelekkasje i bilen. sier etterforskningsleder i branngruppen, Terje Bechmann Dahl. Foto: Seher.no-tipser
OLJESØL: - Vitnebeskrivelser tilsier at det har vært oljelekkasje i bilen. sier etterforskningsleder i branngruppen, Terje Bechmann Dahl. Foto: Seher.no-tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uka ble det kjent at Madcon-stjernen Tshawe Baqwa mandag satt i en sportsbil av merket Lamborghini Gallardo da den tok fyr ved Furuset i Oslo.

Tirsdag skrev Seher.no at det imidlertid ikke bare var Madcon-duoen som fikk seg en støkk da de så det brennende vraket. Eierne av bilen - firmaet JBU Grimstad AS - visste nemlig ingenting om Tshawes kjøretur før de så bildene av den brennende Lamborghinien på internett.

Nå tror branngruppen i Oslo politidistrikt at de vet årsaken til at bilen tok fyr på mystisk vis.

- Vitnebeskrivelser tilsier at det har vært oljelekkasje i bilen. Det var en lang stripe med
olje etter bilens ferd inn til drive-in-restauranten. Det var like etter dette at brannen
oppsto. Det er sannsynlig at dette har en sammenheng, forteller etterforskningsleder i branngruppen, Terje Bechmann Dahl, til VG.

Branngruppen etterforsker nå saken. De tror derimot ikke at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med bilbrannen, ifølge avisen.

- Det kan jo hende at oljen ble antent – at deler av bilen har blitt så varm at den tok fyr. Vi kan ikke utelukke at det har skjedd, men vi har ikke noe som kan bekrefte det rent teknisk. Så langt er det ikke grunn til å etterforske brannen som noe straffbart, mener Dahl.

Torsdag skrev VG at Madcon-stjernen, som selv skal ha kjørt bilen, ikke er registrert med et norsk, gyldig  førerkort. Tshawe Baqwa risikerer dermed 8.000 kroner i bot etter hendelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her har Madcon-stjernen kjørt uten lappen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer