- Derfor tok jeg silikon i puppene

Linni Meister avslører hvorfor hun lot seg operere som 19-åring. Se video fra Linnis sexy fotoshoot!

Publisert
Sist oppdatert
Se Linni på sexy fotoshoot i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Linni Meister (26) har de siste årene gjort seg bemerket gjennom sin realityserie «Linni» på TV 2 Bliss, i en rekke TV-programmer som «Robinson», «Popstokk» og «Firestjerners middag», som artist, prisvinnende for sin egen blogg, og som lettkledd modell.

26-åringen har aldri lagt skjul på at hun har silikoninnlegg i brystene, og nå avslører hun hvorfor hun valgte å operere på seg større bryster som 19-åring.

- Jeg hadde en god del pupper før jeg plutselig mistet de. Man går jo mye opp og ned i vekt når man er tenåring, jeg gjorde hvertfall det. Da mistet jeg puppene mine helt. Jeg tror det å gå fra å ha hatt en del pupper til å ikke ha noe er mye verre enn å aldri ha hatt noe, så derfor bestemte jeg meg for å legge inn litt da jeg var 19. Dette var før jeg var noe som helst i media, sier Linni Meister til Seoghør.no.

Modellen og TV-kjendisen forteller at hun ble tilfreds med resultatet av operasjonen, men at det tok til å venne seg til sine nye bryster.

- Jeg var fornøyd med det, men det tok lang tid før jeg turte å ta av BH'en foran kjæresten min. Det sitter i hodet, det hjelper ikke hvor mye du fikser på utsiden. Du må jobbe med deg selv innvendig for å bli komfortabel. Det er sånn man merker når man blir eldre, sier hun, og legger til at hun i dag ville ha tenkt annerledes.

- Nå tenker jeg at «Herregud, hvorfor gadd jeg det egentlig?» Det er ikke sånn at jeg har vurdert å ta de ut, det vil jeg nok ikke. De har kommet for å bli, men det kan godt hende at jeg gjør de mindre eller noe sånt en gang, sier Linni til Seoghør.no.

- Ville du ha gjort det om igjen i dag?

- Nei, absolutt ikke. Tror jeg. Jeg får så mye mail og henvendelser fra jenter som spør hvor jeg har tatt silikon, og som ønsker det så sterkt. Når de er under 20 år prøver jeg å fraråde dem det, at de heller venter. Man er ikke helt ferdig utviklet som 19-åring, advarer Linni.

For to og et halvt år siden ble Linni Meister mor til sønnen Dennis Michael, og hun forteller at ammeperioden ble preget av intense smerter som følge av silikonpuppene.

- Da jeg ble mor og fikk melk i puppene mine. Alstå: «Gosh!» Hadde noen fortalt dette til meg da jeg var 19 år og skulle ta silikon, hadde jeg aldri tatt det. Fy søren, at de ikke sprakk, tenker jeg. Jeg må jo ærlig innrømme at jeg er veldig fornøyd med dem. Man har jo pupper for å amme, og ikke for å se ut som et sexsymbol. Så lenge jeg fikk gjort det og de sitter på plass, så er jeg fornøyd, sier Linni som tidligere har uttalt at hun ikke ønsker seg flere barn.

Selv om Linni er fornøyd med sine silikonpupper, merker hun samtidig at hun blir møtt av fordommer mot sine forstørrede bryster.

- På en måte blir folk veldig dømmende når man hører at en jente har silikonpupper. Man blir automatisk en bimbo og dum i hodet fordi man velger å ta silikon. Folk er så rare og har så mye rart for seg. At man ikke bare kan skjønne at det er folk som sliter med selvtilliten, og at de gjør det for at det skal hjelpe dem. Da synes jeg det er positivt og støtter det hundre prosent. Det er derfor jeg gjorde det, sier Linni Meister til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg ikke flere barn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer