Derfor tok hun til tårene

- Det er noe av det tøffeste jeg har vært med på, sier «Amazing Race»-Lill.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det ble tårevått for «Amazing Race»-deltageren Lill Marie Hande (33) da hun sammen med ektemannen Stian (33) og de andre deltagerparene i onsdagens episode skulle ta seg over fjellet Bushman Paradise, i opp mot 45 graders varme i Namibia. - For det første kjørte vi feil, og lå nesten en time bak de andre. I tillegg hadde vi ikke spist på 16 timer eller sovet på to døgn. Da er det ikke mye som fungerer i hodet, erkjenner Lill overfor Seoghør.no. Dermed tar følelsene for den vanligvis så sprudlende Lill, overhånd. - Jeg gråt veldig mye. Da vi kom ned til bilen var jeg sikker på at vi skulle få beskjed om å reise til pitstop. Da vi ikke fikk det, tenkte jeg at jeg ikke orket mer, og da kom tårene igjen, konstaterer 33-åringen, og peker på at den knallharde etappen tok på både psykisk og fysisk. - Det er nok noe av det tøffeste jeg har vært med på, fastslår Lill, som fikk en opptur da de så motstanderlaget Eva Skjønhaug og Wenche Eriksen. - Da vi så de andre ble det en motivasjonsfaktor som fikk oss til å stå på resten av etappen, sier Lill. Hun konstaterer at hun er et følelsesmenneske. - Hittil er vel jeg den som har vist mest følelser i programmene. Jeg har vært P { margin-bottom: 0.21cm; i hele spekteret. Det er nok bare sånn jeg er, sier hun med et smil. Det var kompisene Vinh Thanh Phung (28) og Terje Løvgro Stokke (29) som kom sist til pitstop, men de fikk likevel fortsette reisen. P { margin-bottom: 0.21cm; } «Amazing Race» ser du onsdager på TV2 kl. 20:00. Se vår store TV-guide her! LES OGSÅ: Her blir Amazing-Omar rasende Her blir Amazing-Omar rasende

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer