Derfor tok hun plastisk kirurgi

- Jeg lovte meg selv å være ærlig.

FIKSET PÅ ANSIKTET: Jane Fonda fjernet poser under øynene, som fikk henne til å se sliten ut. Foto: Stella Pictures
FIKSET PÅ ANSIKTET: Jane Fonda fjernet poser under øynene, som fikk henne til å se sliten ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Jane Fonda (72) fikset tidligere i år på utseendet sitt. Nå avslører hun hvorfor.

Ifølge nettstedet Contactmusic.com fikk 72-åringen gjennomført inngrep i ansiktet, på kjeven og på halsen. Hun gjorde det fordi hun fant ut at det var det rette for henne.

- Jeg tok nylig plastisk kirurgi. Det var en tøff avgjørelse å ta, og jeg lovte meg selv at om jeg skulle gjøre det, skulle jeg i hvert fall være ærlig om det, sier hun ifølge nettstedet.

Inngrepene ble gjort for at hun ikke skulle se sliten og trøtt ut.

- Jeg skriver en bok om det å bli eldre, så jeg kan ikke skrive den boken og påstå at jeg ikke har hatt plastisk kirurgi. Og jeg fant rett og slett ut at det var rett for meg. Jeg ønsket ikke å ha poser under øynene som får meg til å se sliten ut.

Den tidligere fitnessguruen avslører at hun tidligere var avhengig av trening, men har endret mening de med årene.

- Jeg var helt gal tidligere når det kom til trening. Men det som er bra, er at man setter tingene litt mer i perspektiv når man blir eldre, sa hun under en TV-opptreden på Entertainment Tonight.

Men 72-åringen kommer fortsatt til å holde seg aktiv.

- Jeg har en ny hofte, og et nytt kne. Hvis jeg ikke holder meg i bevegelse, kommer kroppen min til å ikke fungere i lengden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå innrømmer hun alt