Derfor tok hun ikke imot Amanda-prisen selv

Lena Endre hastet hjem fra prisutdelingen i Haugesund.

PRISDRYSS: Lena Endre spiller mot Line Verndal i "Limbo" som fikk fem priser under Amanda-utdelingen i Haugesund.  Foto: SF Norge AS
PRISDRYSS: Lena Endre spiller mot Line Verndal i "Limbo" som fikk fem priser under Amanda-utdelingen i Haugesund. Foto: SF Norge AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Limbo» ble den desidert største vinneren under årets Amanda-utdeling i Haugesund. 

Filmen handler om en norsk familie som flytter til Trinidad på 1970-tallet, og vant hele fem priser i Haugesund, blant annet for beste regi og beste manus.

Da Lena Endre ble ropt opp som årets kvinnelige birolle av Jon Øigarden, var det «Limbo»-regissør Maria Sødahl som tok imot prisen.

- Hun var her i går og dro veldig plutselig i morges. Vi får ikke tak i henne, men jeg vet at hun ville blitt utrolig glad. Jeg er veldig stolt på hennes vegne, sa Sødahl som også takket en rekke personer på skuespillerens vegne.

Endre ankom Haugesund på fredag, men dro igjen tidlig lørdag.

Årsaken skal være sykdom i familien. «Limbo»-produsent Gudny Hummelvoll ønsker ikke å kommentere hendelsen, og det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Endre eller Sødahl.

Skuespilleren var nominert sammen med Kjersti Holmen for «Mennesker i Solen» og  Maria Bonnevie for «Maskeblomstfamilien».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takket eksen fra scenen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer