Morten Botten og Sofie Nilsen:

Derfor tok forholdet slutt

Eksparet snakker ut om hva som gikk galt.

MØTTES PÅ TV: Realityparet gikk hvert til sitt etter tre år som kjærester. Foto: Terje Pedersen / NTB
MØTTES PÅ TV: Realityparet gikk hvert til sitt etter tre år som kjærester. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

For to år siden kunne det tidligere «Paradise Hotel»-paret Morten Botten (27) og Sofie Nilsen (27) avsløre at de hadde gått hver til sitt, etter at de møttes på det skandaløse hotellet i 2017.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev hun i et blogginnlegg den gang, med tittelen «Det er slutt».

Forrige uke gjestet Botten ekskjærestens podkast «Sofie Nilsen- Sex og singelliv», for å snakke ut om hva som førte forholdet i grøften etter tre år som kjærester.

Sofie Nilsen var ferdig i «Bloggerne» etter to sesonger. Her avslører hun hvorfor hun ikke ønsket å bli med videre. Vis mer

- Ble så nervøs

I lang tid hadde begge følt at forholdet gikk mot slutten, forteller de. Videre kommer det frem at paret hadde sett seg lei av å blant annet dele både arbeidsplass, venner og hjem - og nå gjensto den store praten.

- Jeg husker jeg hadde vært ute og gått en tur for å forberede meg, og så husker jeg så godt hvor vi satt også. Du satt i sofaen, jeg satt ved spisebordet. Og så sa jeg sånn: «Du, vi må prate» og du bare: «Okei». Jeg ble så nervøs at jeg måtte løpe på do og bæsje, forteller Nilsen lattermildt til ekskjæresten i podkasten.

Til tross for å ha vært et par i flere år, tok samtalen i underkant av 15 minutter.

- Vi hadde jo bestemt oss for å selge leiligheten før vi hadde tatt den praten. Vi begge var jo klar over det, forklarer Botten.

KRITISERES: Influenser Sofie Nilsen mener kommentarfeltet på TikTok er verre enn det hun er vant til fra blogglivet. Video: Rød Løper/Sofie Nilsen Vis mer

Til tross for at leiligheten skulle selges, måtte eksparet bo sammen i to måneder etter bruddet, på grunn av pandemien.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Morten Botten, foreløpig uten å lykkes.

- Hadde ikke sex

Det var flere grunner til at realityparet valgte å gå hver sin vei, og influenseren minnes godt en hendelse som tippet begeret. Nilsen hadde vært på ferie på andre siden av kloden, men da hun kom hjem til Botten, ventet ingen kyss eller varm velkomst.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Vi hadde jo ikke hatt sex på sånn åtte måneder da vi gjorde det slutt. Jeg husker jo da jeg kom hjem fra Sri Lanka og hadde vært borte i sånn to uker, og vanligvis så savner man jo man jo kjæresten sin, og vi snakket nesten ikke.

Ifølge Nilsen ble forholdet giftig mot slutten, og begge parter ble enige om å avslutte forholdet.

Avslo ferietur

Til tross for brudd, klarte eksparet å holde på vennskapet, forteller Nilsen til Se og Hør.

- Vi har alltid vært venner, men det har selvfølgelig vært noen utfordringer langs veien, men vi har likevel klart å bevare en fin tone, forklarer Nilsen i en e-post.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om de har møtt på noen humper i veien etter å ha gått hver til sitt, har de aldri vært uvenner, understreker hun.

I dag nyter hun singeltilværelsen, mens Botten fant kjærligheten på ny med sin nåværende samboer.

LES OGSÅ: - Kunne ha en krass tone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer