Morten Botten og Sofie Nilsen:

Derfor tok forholdet slutt

Eksparet snakker ut om hva som gikk galt.

MØTTES PÅ TV: Realityparet gikk hvert til sitt etter tre år som kjærester. Foto: Terje Pedersen / NTB
MØTTES PÅ TV: Realityparet gikk hvert til sitt etter tre år som kjærester. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

For to år siden kunne det tidligere «Paradise Hotel»-paret Morten Botten (27) og Sofie Nilsen (27) avsløre at de hadde gått hver til sitt, etter at de møttes på det skandaløse hotellet i 2017.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev hun i et blogginnlegg den gang, med tittelen «Det er slutt».

Forrige uke gjestet Botten ekskjærestens podkast «Sofie Nilsen- Sex og singelliv», for å snakke ut om hva som førte forholdet i grøften etter tre år som kjærester.

- Ble så nervøs

I lang tid hadde begge følt at forholdet gikk mot slutten, forteller de. Videre kommer det frem at paret hadde sett seg lei av å blant annet dele både arbeidsplass, venner og hjem - og nå gjensto den store praten.

- Jeg husker jeg hadde vært ute og gått en tur for å forberede meg, og så husker jeg så godt hvor vi satt også. Du satt i sofaen, jeg satt ved spisebordet. Og så sa jeg sånn: «Du, vi må prate» og du bare: «Okei». Jeg ble så nervøs at jeg måtte løpe på do og bæsje, forteller Nilsen lattermildt til ekskjæresten i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer