Derfor tok forholdet slutt mellom Taylor Swift og Tom Hiddleston

Taylor Swift skal ha satt foten ned for kjærestens ønske.

SETT SAMMEN: Superparet Taylor Swift og Tom Hiddleston sett sammen i Australia i sommer.  Foto: Rex Features
SETT SAMMEN: Superparet Taylor Swift og Tom Hiddleston sett sammen i Australia i sommer. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter tre måneder som stormforelsket par, ble det tirsdag kjent at Taylor Swift (26) og Tom Hiddleston (35) skal ha avbrutt forholdet.

Det var Us Weekly som først meldte om bruddet, som foreløpig ikke er bekreftet av paret selv.

Bruddet skal ha kommet etter at «Blank Space»-sangerinnen ifølge venner nektet å være med kjæresten, på den glamorøse Emmy-utdelingen 18. september.

Taylor Swift skal ifølge Daily Mail ha følt seg ukomfortabel med at forholdet mellom hun og Hiddleston blir for offentlig.

- Tom vil at forholdet deres skal være offentlig, derfor spurte han Taylor om å gå på Emmy med han, men Taylor vil holde privatlivet sitt privat, sier en kilde til avisen.

- Toms behov for å gjøre forholdet deres offentlig så for,t gjør henne ukomfortabel. Hun prøvde å være åpen for det, men hun er redd for at han er forelsket i idéen av henne og at han ikke har falt for henne for de rette grunnene, legger kilden til.

Saken fortsetter under bildet. 

TRØBBEL I FORHOLDET: Taylor og Tom skal ha gjort det slutt, fordi hun ikke ønsket å gjøre forholdet mer offentlig. Foto: Rex Features
TRØBBEL I FORHOLDET: Taylor og Tom skal ha gjort det slutt, fordi hun ikke ønsket å gjøre forholdet mer offentlig. Foto: Rex Features Vis mer

- Tom er luta lei

Men det er ikke bare Taylor Swift som skal være lei av forholdet.

Tidligere denne uken sa nemlig en inside-kilde til nettsiden Radaronline  at «Thor»-stjernen Tom Hiddleston hadde satt seg på bakbeina og nektet å fortsette med å være tilbehøret til Taylor, skrev nettstedet

- Tom takler ikke å bli latterligjort og har sagt til Taylor at han er ferdig med henne hvis ting ikke forandrer seg totalt. Forholdet blir et spill for galleriet og Tom er lei av å være en opphøyet eskorte for henne, hevder kilden. 

Kilden hevdet også at Hiddleston er utslitt etter å ha reist verden rundt for å stå til Swifts disposisjon til enhver tid. 

- Tom er bare ferdig med det. Det plager ham svært mye at det blir kjent som et par med en falsk romanse som alle ler av, avslutter den anonyme kilden til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet. 

HET FLØRT: Taylor og Tom var stormforelsket etter at de ble et par og la ikke skjul på sin lykke. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls
HET FLØRT: Taylor og Tom var stormforelsket etter at de ble et par og la ikke skjul på sin lykke. Foto: (c) AKM-GSI / Bulls Vis mer

Bekreftet forholdet i sommer 

I juni meldte avisa The Sun at Swift satt tett omslynget med skuespiller Hiddleston på Rhode Island. Flere utenlandske medier ga da paret navnet «Swiddleston».

På bildene som ble sluppet på nettet satt turtelduene sammen på noen steiner og nøt utsikten over Atlanterhavet. Hiddleston ga Swift jakka si, og de kysset flere ganger. 

Det var derimot ikke første gang de to hadde blitt sett sammen. På Met-gallaen i New York i begynnelsen på mai danset de to sammen, og flere reagerte på den gode kjemien de to i mellom. 

I sommer kunne Tom Hiddleston endelig bekrefte forholdet mellom han og Taylor i et intervju med nettstedet The Hollywood Reporter.

Det var lenge spekulasjoner om forholdet de to i mellom var et PR-stunt, noe som han avkreftet. 

- Sannheten er at Taylor Swift og jeg er sammen, og at vi er veldig lykkelige. Det er sannheten. Dette er ikke et PR-stunt, fortalte den britiske skuespilleren. 

Les saken videre under bildet. 

FØR LYKKEN BRAST: Tom Hiddleston kysser på Taylor Swift i havet i sommer.  Foto: Splash News
FØR LYKKEN BRAST: Tom Hiddleston kysser på Taylor Swift i havet i sommer. Foto: Splash News Vis mer

Gikk fra Calvin Harris til Tom Hiddleston 

I starten på juni i år ble det kjent at popstjernen Taylor Swift og den anerkjente Dj-en Calvin Harris hadde brutt med hverandre etter 15 måneder som kjærester. 

Etter bare to uker oppstod ryktene om at Swift hadde funnet lykken med Hiddleston.

Siden den gang ble duoen fotografert flere ganger, blant annet på stranda av The Sun. De har også vært på besøk hos foreldrene til Tom i Suffolk, England, samtidig som han har vært med Taylor og møtt hennes familie i Nashville, USA. 

Det ser ut som Taylor sjarmerte Toms mor i senk, skrev nettstedet The Telegraph til bildene av trioen. 

GOD TONE: Taylor Swift tilbrakte flere dager sammen med Tom og hans familie i Suffolk i England. Toms mor Diana (ytterst t.v) og hans øvrige familiemedlemmer ser ut til å komme godt overens med superstjernen.
 Foto: Xposure
GOD TONE: Taylor Swift tilbrakte flere dager sammen med Tom og hans familie i Suffolk i England. Toms mor Diana (ytterst t.v) og hans øvrige familiemedlemmer ser ut til å komme godt overens med superstjernen. Foto: Xposure Vis mer

Les også: Fotballfrue selger huset

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer