LYKKEN BRAST:  Øyvind «Vinni» Sauvik forteller at det var lite dramatikk rundt bruddet fra kona Tone Oriani Selfors. Eksene bor fortsatt sammen i Bali.
LYKKEN BRAST: Øyvind «Vinni» Sauvik forteller at det var lite dramatikk rundt bruddet fra kona Tone Oriani Selfors. Eksene bor fortsatt sammen i Bali. Vis mer

Derfor tok forholdet slutt - igjen

Øyvind «Vinni» Sauvik bor fortsatt sammen med eksen.

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Øyvind «Vinni» Sauviks (40) kjærlighetsliv har vært nøye omtalt i norsk media. I 2012 ble det brudd mellom han og kona Tone Oraini Selfors (35), etter at rapperen fortalte at han hadde vært utro. Kort tid etter fant de to tilbake til hverandre, men dette endte også i brudd.

Sammen har de sønnen Leonel (8). Til VG forteller Vinni om årsaken til bruddet.

- Det er vel sånn i relasjoner at det handler om forventninger og definisjoner fra omverdenen om hvordan et forhold skal være som man kanskje ikke klarer å leve opp til. Det er så mye ego og eierskap i relasjoner, det å se og bli sett, sier Sauvik til avisen.

TV-AKTUELL: Vinni er en av fire dommere i årets utgave av «Idol». Fra venstre: Gunnar Greve, Ina Wroldsen, Vinni og Sandeep Singh.
TV-AKTUELL: Vinni er en av fire dommere i årets utgave av «Idol». Fra venstre: Gunnar Greve, Ina Wroldsen, Vinni og Sandeep Singh. Vis mer

Han legger til at det var svært lite dramatikk rundt bruddet, og at de i ettertid har gått i parterapi for å komme videre.

Eksene er fortsatt gode venner og dedikerte foreldre for Leonel. Fortsatt bor de sammen i huset på eksotiske Bali, men Vinni vil tilbringe mye tid i Norge der han er aktuell som «Idol»-dommer og med Paperboys-konserter.

- Det vi har fokus på nå, handler egentlig bare om å ønske hverandre godt, ville hverandre godt. Man skal ville at den andre skal ha det bra, uavhengig av hva ditt ego føler i forhold til hva den andre gjør, sier Vinni.

AV OG PÅ: Vinni og Tone giftet seg i 2009. To år senere tok forholdet slutt, men paret fant senere tilbake til hverandre. I dag er de to ikke et par, men bor sammen på Bali.  Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: Vinni og Tone giftet seg i 2009. To år senere tok forholdet slutt, men paret fant senere tilbake til hverandre. I dag er de to ikke et par, men bor sammen på Bali. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Paperboys gjør comeback