Pamela Anderson:

Derfor tok ekteskapet slutt

Hevder ektemannen gjemte crack-pipe.

AKTUELL: Pamela Anderson slipper både bok og dokumentarserie. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / Pa Photos / NTB
AKTUELL: Pamela Anderson slipper både bok og dokumentarserie. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Pamela Anderson (55) har i løpet av sin karriere stått for en rekke overskrifter i mediene. Denne gangen er det hennes dokumentar, «Pamela, en kjærlighetshistorie» som vekker oppsikt.

I dokumentaren avslører hun nemlig årsaken til hvorfor hun endte ett av sine tidligere ekteskap.

Anderson har vært gift fem ganger. Det aktuelle ekteskapet hun omtaler var med den amerikanske pokerspilleren Rick Salomon, som hun har giftet seg med hele to ganger - riktignok ble det ene ekteskapet annullert etter to måneder.

Deres andre ekteskap var heller ikke blant de lengste. Paret giftet seg tidlig i 2014, og gikk fra hverandre ganske nøyaktig et år senere.

«NØDT ELLER SANNHET»: Vi har snakket med Isa Belle, som spiller «Olga», om hvordan hun opplevde kysset med Jonas Hammer. Video: Dagbladet og Se og Hør. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Det var ikke meg

Den angivelige årsaken til at det tok slutt, etter hva Anderson hevder i dokumentaren, er at hun oppdaget en crack-pipe under juletreet deres. Det skriver Daily Mail. Crack er et narkotisk stoff som lages av kokain.

EKSPAR: Pamela Anderson og Rick Salomon var ikke et gift par lenge. Foto: Richard Young/REX
EKSPAR: Pamela Anderson og Rick Salomon var ikke et gift par lenge. Foto: Richard Young/REX Vis mer

Eksmannen benekter fortsatt til denne dag at det var hans pipe, mens Anderson står på sitt.

- Hvem ellers ville lagt en crack-pipe under juletreet? Det var ikke meg, uttalte hun i dokumentaren.

Salomon hevder på sin side til New York Post at den upassende eiendelen hans daværende kone fant under juletreet, ikke tilhørte han.

STATEMENT: TikToker og artist David Mokel tok på seg Ballinciaga-maske og hadde ting på hjertet under Vixen Awards 2023. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Jeg røyket narkotika i 25 år, men den pipa under juletreet, den var tusen prosent ikke min, sier han og legger til at han faktisk har vært edru i 15 år.

Ifølge Anderson var det Salomons bruk av narkotika som var årsaken til at ekteskapet ble annullert den første gangen.

- Da han ble edru, og var edru i flere år, bestemte vi oss for å prøve igjen. Det varte ikke så lenge, det heller, sier hun i filmen.

Blottet seg

55-åringen har mange baller i luften for tiden - hun er nemlig også aktuell med en selvbiografi, «Love, Pamela», som også vekker oppsikt med sine avslørende detaljer.

I boken hevder hun blant annet at skuespiller og komiker Tim Allen (69) blottet seg for henne.

KRYPTISK: Hva er egentlig greia mellom Oda Rikheim og Kevin Lauren? Vi spurte på Vixen. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Ifølge Anderson skal komikeren ha åpnet slobråken og blottet kjønnsorganet sitt på settet til komiserien «Home Improvement» i 1991. Hun var 23, han 37.

«Under den første dagen med filming, gikk jeg ut av omkledningsrommet, og Tim var i gangen i slåbroken», skriver Anderson i selvbiografien, gjengitt av Daily Mail.

«Han åpnet slåbroken og blottet seg for meg raskt- helt naken under».

Allen har imidlertid nektet for at det har skjedd.

- Jeg ville aldri gjort noe sånt, uttaler Allen til Variety.

LES OGSÅ: - Denne kroppen er kunst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer