<strong>VIL IKKE BLI PAPPA:</strong> Grunnen til skilsmissen er angivelig at Hall ikke ønsket å få barn med Carpenter. Foto: All Over Press
VIL IKKE BLI PAPPA: Grunnen til skilsmissen er angivelig at Hall ikke ønsket å få barn med Carpenter. Foto: All Over Press Vis mer

Derfor tok ekteskapet slutt

Venner av stjernene avslører.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember slo nyheten om at «Dexter»-stjernene Michael C. Hall (39) og Jennifer Carpenter (31) skulle skilles ned som en bombe.

Paret giftet seg på nyttårsaften 2008, og separerte seg en stund før nyheten om skilsmissen kom ut.

- De har vært separert en stund og har nå søkt om skilsmisse, bekreftet det tidligere parets talspersoner i desember overfor nettstedet ShowbizSpy.com.

Nå avslører venner av stjernene hvorfor ekteskapet tok slutt. Overfor tabloidavisen National Enquirer hevdes det at Carpenter flyttet ut fordi Michael ikke ville ha barn med henne.

- Jennifer var ekstremt støttende gjennom tiden da Michael kjempet mot kreften. Hun ga aldri opp håpet om at de to skulle bli foreldre en dag.

Det skal ikke ha vært etter «Dexter»-stjernens ønske, noe som skal ha gjort Carpenter svært lei seg.

- Etter at Michael ble kreftfri, bestemte han seg for at han ikke ønsket å få barn med Jennifer. Kort tid etter flyttet hun ut.

Det ble hevdet at Hall hadde funnet lykken med Julia Stiles (29), som også spiller i den populære TV-serien. Disse ryktene ble avkreftet.

- Det var åpenbart at Michael og Julia hadde god kjemi på settet. Mange på showet trodde de hadde en affære.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg ødela ikke ekteskapet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer