- Derfor tok det slutt med Bieber

Modell Hailey Baldwin letter på sløret om forholdet til superstjernen.

VAR SAMMEN: Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært gode venner i en årrekke, og tidligere i år begynte de å date.  Foto: Xposure
VAR SAMMEN: Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært gode venner i en årrekke, og tidligere i år begynte de å date. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar skapte popstjernen Justin Bieber (22) og modell Hailey Baldwin (18) overskrifter da «Sorry»-sangeren delte et hett kyssebilde av turtelduene på Instagram.

Tiden etter innrømmet både Baldwin og Bieber at de har svært varme følelser for hverandre, men den siste tiden har det imidlertid vært stille rundt duoen. 

I et nytt intervju med bladet Marie Claire forteller den vakre modellen nettopp hvorfor. 

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sier modellen til bladet. 

Saken fortsetter under bildet. 

 

Avslappet forhold

19-åringen fortalte nylig til Eonline.com at forholdet mellom dem er svært avslappet og at hun er fornøyd med situasjonen. 

- Vi er ikke et eksklusivt par. Han skal på turné. Forhold på denne alderen er ofte kompliserte, men jeg ønsker virkelig ikke å snakke om det. Det er privat, sa hun. 

VARME FØLELSER: Justin Bieber og Hailey Baldwin pleiet kjærligheten på badeferie like etter nyttår. Begge delte flere feriebilder i sosiale medier.  Foto: Splash News
VARME FØLELSER: Justin Bieber og Hailey Baldwin pleiet kjærligheten på badeferie like etter nyttår. Begge delte flere feriebilder i sosiale medier. Foto: Splash News Vis mer

I februar fortalte hun imidlertid at hun har mer enn vennskapelige følelser for ungpikeidolet.

- Han er veldig morsom. Vi koser oss masse sammen! Han er veldig søt - en ordentlig kar med et god hjerte, og jeg elsker ham, avslørte hun til nettstedet Entertainment Tonight.

- Jeg vil ikke såre henne

Bieber, som de siste årene har vært koblet til en rekke skjønnheter, fortalte til bladet GQ i februar at han elsker den blonde supermodellen. 

I det samme intervjuet sa han for øvrig også at han ikke ønsket å slå seg til ro med en person i nærmeste fremtid. 

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig... Jeg vil bare ikke såre henne, sa han åpenhjertig til bladet, ifølge Contactmusic.com. 

Justin og Hailey har vært venner i en årrekke, og romanseryktene har svirret flere ganger . Det var imidlertid først i år de bekreftet at det var noe mer enn vennskap mellom dem.

STJERNEDUO: Både Bieber og Baldwin har delt flere bilder sammen i sosiale medier de siste årene. De har vært venner i flere år.  Foto: Xposure
STJERNEDUO: Både Bieber og Baldwin har delt flere bilder sammen i sosiale medier de siste årene. De har vært venner i flere år. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer