Erik Mortvedt og Kristoffer Chaka Tømmerbakke:

Derfor tok de en pause

Det har de siste årene vært lite å høre fra den populære popduoen «Erik og Kriss». Nå røper de hvorfor.

TILBAKE: Selv om duoen ikke har vært i rampelyset den siste tiden, har de nå kommet tilbake og sluppet to deler sin nye EP-triologi «Fasade». Foto: Geir Egil Skog
TILBAKE: Selv om duoen ikke har vært i rampelyset den siste tiden, har de nå kommet tilbake og sluppet to deler sin nye EP-triologi «Fasade». Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Duoen «Erik og Kriss» som består av Kristoffer Chaka Tømmerbakke (36) og Erik Mortvedt (37) slo gjennom med låten «Bærumsgrammatikk» i 2004, og senere med låten «Putt diamanter opp» i 2006. De er imidlertid kanskje mest kjent for låten «Dra tilbake».

Gjennom årene har de gitt ut til sammen seks album, men det har derimot vært stille fra duoen siden da ga ut albumet «Halvfullt» i 2014. Nå avslører rapperne årsaken.

- Jeg trengte en offentlig pause

Kristoffer Tømmerbakke er et av de to medlemmene i den kjente popduoen, og han legger ikke skjul på at det har vært tøffe perioder å være et kjent fjes.

- Jeg trengte en offentlig pause. Man ble litt lei av seg selv. Det kunne bli mye «meg, meg, meg», forteller 36-åringen til Se og Hør.

Han forteller også at det til slutt gikk utover privatlivet, og ønsket ikke å gå glipp av de viktige tingene lenger.

- Det var deilig å ta et steg tilbake for opplevelsen av nye ting. Man blir inspirert av å være med venner og familie, og ikke bare være backstage, på turnébussen og flyplassen. Til slutt handler låtene kun om det, påpeker han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer