SMILER IGJEN: I oktober gikk Sandra Lyng Haugen og Thomas Steen Årnes (t.h) fra hverandre. Nå er hun derimot forelsket i dj Martin Bjercke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMILER IGJEN: I oktober gikk Sandra Lyng Haugen og Thomas Steen Årnes (t.h) fra hverandre. Nå er hun derimot forelsket i dj Martin Bjercke. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Derfor tiltrekkes hun av eldre menn

Sandra Lyng Haugens siste kjæreste var 12 år eldre enn henne.

SEOGHØR.NO: I et intervju med VG forteller popstjernen Sandra Lyng Haugen (26) hvorfor hennes siste kjærester har vært flere år eldre enn henne:

- Det er ikke noe farskompleks. Da jeg var yngre følte jeg at jeg fikk bedre kontakt med dem som hadde litt mer livserfaring. Jeg liker noen som kan utfordre meg intellektuelt.

I oktober ble det slutt med kjæresten Thomas Steen Årnes (38), som hun hadde vært sammen med i siden begynnelsen av sommeren, og i januar i år avsluttet Sandra og hennes daværende kjæreste Torben Frantzen (42) forholdet etter drøyt to år.

16 ÅR ELDRE:  Sandra Lyng Haugen var kjæreste med mangemilliardær Torben Frantzen inntil januar i år.  Foto: Se og Hør
16 ÅR ELDRE: Sandra Lyng Haugen var kjæreste med mangemilliardær Torben Frantzen inntil januar i år. Foto: Se og Hør Vis mer

Skjønnheten fra Mosjøen har tidligere også vært kjæreste med den norske rapperen Diaz (37) og helsecoachen David Sandoval (51).

- Jeg har heller aldri hatt muligheten til å henge med folk på min egen alder. Jeg har ikke gått på videregående og jeg har aldri vært russ, sier hun videre.

I disse dager er 26-åringen ute med feelgood-låten «PRTeY», og hevder overfor avisen at hun nå skal nyte singellivet til det fulle:

- Akkurat nå vil jeg bare være singel. Det føler jeg at jeg trenger.

Hør «PRTeY»-låta i videoen under:

LES OGSÅ: - Hun var utro med mangemilliardær