Derfor tilgir han sin utro eks-kjæreste

Robert Pattinson og Kristen Stewart fant tilbake til hverandre.

TILGITT: Robert Pattinson har tilgitt Kristen Stewart og de to har flyttet sammen igjen.  Foto: All Over Press
TILGITT: Robert Pattinson har tilgitt Kristen Stewart og de to har flyttet sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) knuste kjæresten Robert Pattinson (26) da hun innrømmet å ha hatt en affære med regissøren Rupert Sanders. Den siste tiden har eksene tilbrakt mye tid sammen, og ifølge Us Weekly har Robert tilgitt Kristen.

-  De har gjenforent og flyttet sammen igjen, sier en kilde til nettstedet. 

Pattinson var svært deprimert etter bruddet, men skal nå ha ha tilgitt Stewart fordi hun sverger at hun aldri hadde sex med Sanders. De to skal derimot ha kysset hverandre ved flere anledninger.

- Kristen påstår hun bare klinte med Rupert, og aldri lå med ham. Rob trodde ikke på henne i begynnelsen, men etter hvert som tiden gikk har han akseptert forklaringen hennes, sier en kilde til Radaronline. 

For å vinne tilbake Pattinsons tillitt har Kristen gitt ham tilgang til mailen og telefonen hennes.

- Kristen har gitt Rob passordene til mobilen og mailen sin for å bevise at hun ikke har noe å skjule.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Liberty Ross dater ekskjæresten 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer