Jennifer Lawrence:

Derfor tar hun en pause fra skuespillerkarrieren

- Jeg vil, liksom, melke geiter, sier 27-åringen.

VIL FLYTTE PÅ GÅRD: Den verdensberømte filmstjernen Jennifer Lawrence er på toppen av sin karriere, men nå ønsker hun å trekke seg tilbake. Foto: NTB scanpix
VIL FLYTTE PÅ GÅRD: Den verdensberømte filmstjernen Jennifer Lawrence er på toppen av sin karriere, men nå ønsker hun å trekke seg tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Jennifer Lawrence (27) har de siste årene blitt en av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, spesielt etter suksessen med filmserien «The Hunger Games».

Siden hun hadde sitt store gjennombrudd med filmen «Winter's Bone» i 2010, har stjernen jobbet hardt for å komme dit hun er i dag.

Kun tre år etter gjennombruddet vant hun sin første Oscar-statuett for hovedrollen i «Silver Linings Playbook». Dette gjorde henne til den nest yngste skuespilleren gjennom tidene som har vunnet en Oscar i kategorien «beste kvinnelige hovedrolle».

Nå ønsker Lawrence imidlertid å ta seg en pause. Det forklarer hun i et lengre intervju med bladet Elle.

- Jeg ønsker å flytte til en gård. Jeg vil, liksom, melke geiter, sier hun.

Ønsket en normal hverdag

I dag er Lawrence altså en av Hollywoods mest kjente stjerner, og ligger på tredjeplass over verdens best betalte kvinnelige skuespillere. Ifølge Forbes tjente hun nærmere 200 millioner kroner i fjor.

- Jeg var en skuespiller før «Winter's Bone», men det er forskjellige veier skuespillere kan ta. Jeg så for meg selv leve et ganske så normalt liv, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer