Beathoven spiller på Reality Awards:

Derfor tar de ikke av seg maskene

Har ikke planer om å la seg identifisere med det første.

MYSTISKE: Beathoven har forløpig ikke røpet identiteten sin. Foto: Beathoven
MYSTISKE: Beathoven har forløpig ikke røpet identiteten sin. Foto: Beathoven Vis mer
Publisert

Beathoven har tatt hitlistene med storm, og det siste året har den mystiske gruppen pumpet ut slager etter slager.

I skrivende stund har artistene over en halv million månedelige lyttere på strømmetjenesten Spotify, og den mest spilte låten har blitt spilt i overkant av 12 millioner ganger på samme strømmetjeneste.

Flere har undret seg over hvem artistene som skjuler seg bak maskene er, og da de spilte på Norway Cup tidligere i sommer var det flere som gispet høyt da ett av medlemmene tok av seg den sagnomsuste masken.

LURT: Under åpningskonserten til Norway cup, tok ett av medlemmene i Beathoven av seg maska, men alt er ikke helt som det ser ut. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Gleden skulle derimot vise seg å være kortvarig. Ikke lenge etterpå ga Beathoven beskjed på sine sosiale medier om at de hadde benyttet seg av en stand-in under stuntet.

Var planlagt

Overfor Reality Awards forklarer nå Beathoven årsaken til stuntet.

Musikkgruppa forteller at ikke alle medlemmene hadde mulighet til å møte opp under opptredenen på Ekebergsletta. Og i stedet for å avlyse valgte de å kjøre den kreative løsningen ved å erstatte ett av medlemmene med en stand-in.

- Det at vi planla at han skulle ta av seg masken var bare på gøy. Vi hadde ingen ønsker om å lure noen. Han ene hadde dessverre ikke muligheten til å møte opp og vi ville ikke droppe hele showet.

Inspirert av «Hanna Montana»

Den fremadstormende gruppen skal spille på årets Reality Awards, og når prosjektleder for prisutdelingen møter dem tidligere i sommer, spør hun om det er en sjans for at maskene tas av under arrangementet.

- Maskene forblir på, med mindre hun (prosjektleder, journ.anm) har planer om å rive dem av på den røde løperen. Det å kunne ha «the best of both worlds» som Hanna Montana nyter vi. Kanskje det kommer en dag hvor det blir naturlig å ta den av, men det kan godt tenkes at den ikke kommer.

ÅRETS ROMANSE: Her er de nominerte til «Årets romanse» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Gleder meg helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer