NAKENSCENER: Charlize Theron måtte kle seg naken for rollen som den unge dronningen i eventyrfilmen «Snow White and the Huntsman», men insisterte på å kun bli filmet fra siden.  Foto: Universal Pictures
NAKENSCENER: Charlize Theron måtte kle seg naken for rollen som den unge dronningen i eventyrfilmen «Snow White and the Huntsman», men insisterte på å kun bli filmet fra siden. Foto: Universal PicturesVis mer

Derfor taklet hun naken-scenene

Charlize Theron hadde et spesielt ønske før hun kledde av seg i ny storfilm.

SEOGHØR.NO: Mange drømmer om å se den smellvakre filmstjernen Charlize Theron (36) naken, men ifølge henne selv ser hun bare bra ut fra en viss vinkel.  

- Jeg er veldig bra som naken fra siden. Jeg pleier å synes at det er min beste form for nakenhet, sier Theron ifølge Radaronline.com.

Filmstjernen, som nylig ble mamma til seks måneder gamle Jackson, måtte kle seg naken for rollen som den unge dronningen i eventyrfilmen «Snow White and the Huntsman».

- Rygg er litt for mye rygg. Jeg trenger en vinkel. Jeg liker nakenhet fra en vinkel. Jeg kan vise en liten prosentandel av den ene og andre siden, sier Charlize Theron til MTV News.

Som den onde Ravenna, ser man Theron bade i en hvit væske uten en tråd i filmen, for å holde på sin ungdoms skjønnhet.

Den siste tiden har Charlize tråkket ned den røde løperen verden over sammen med Kristen Stewart for å promotere Snehvit-filmen som har verdenspremiere 1. juni.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bader naken i melk i ny film