Årets utfordrere i «Farmen Kjendis»:

Derfor takket hun ja i år

Mia Gundersen og Asgeir Borgemoen sjekker inn på gården.

SJEKKER INN: Mia Gundersen og Asgeir Borgemoen er årets utfordrere i «Farmen Kjendis». Foto: TV 2
SJEKKER INN: Mia Gundersen og Asgeir Borgemoen er årets utfordrere i «Farmen Kjendis». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I tirsdagens episode av «Farmen Kjendis» får årets deltakerne seg en ordentlig overraskelse når to nye utfordrere tradisjonen tro sjekker inn på gården.

De to kjendisene skal kjempe side om side for å få en plass blant resten av gjengen - og årets utfordrere er talentdommer og TV-profil Mia Gundersen (58) og barne-tv-helten Asgeir Borgemoen (48).

Gundersen er et kjent navn for det norske tv-publikumet, og har medvirket som dommer i «Norske Talenter» i en årrekke. Overfor Se og Hør forteller 58-åringen at hun har blitt spurt om å delta i «Farmen Kjendis» hvert år siden den første sesongen ble sendt i 2017.

Denne gangen klaffet det.

- Jeg har alltid tenkt: «å, det hadde vært fint å ha et småbruk». Dessuten tenkte jeg at jeg har noe å bidra med. Jeg liker utfordringer, sier Gundersen om TV-deltakelsen.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- Blitt spurt alle åra

Hun medgir likevel at hun måtte gå i tenkeboksen før hun takket ja til å skru tida 100 år tilbake.

- Jeg har vært litt redd for intriger, som man leser om i avisene. Dessuten var jeg ikke helt komfortabel med å gå uten sminke på gården, så det kjente jeg litt på. Men det gikk fort over.

UTFORDRER: Mia Gundersen har blitt spurt om å delta tre ganger. Denne gangen klaffet det. Foto: TV 2
UTFORDRER: Mia Gundersen har blitt spurt om å delta tre ganger. Denne gangen klaffet det. Foto: TV 2 Vis mer

TV-profilen avslører videre at hun ble tatt svært godt imot på gården, til tross for at deltakerne som allerede var på gården hadde etablert gode vennskap og relasjoner.

Gundersen innrømmer også at det var harde tak, og at det var beinhardt å skru tida 100 år tilbake i tid.

- Det er beinhardt, og ekstremt mye jobb. Jeg kunne ikke gå rundt og slenge uten å gjøre noe. Så jeg sto på, og det var tøffe tak og mye arbeid for absolutt alle, sier hun til Se og Hør.

Oppvokst på gård

Den andre utfordreren i årets sesong av det populære realityprogrammet, er ingen ringere enn Asgeir Borgemoen. Han ble for alvor et kjent fjes i serien «Asgeir - Sjefen over alle sjefer» som gikk på NRK fra 1999 til 2001.

- Jeg er født og oppvokst på gård i Gudbrandsdalen og er vane med kyr og hester. Så jeg har gode forutsetninger for å delta, sier Borgemoen til Se og Hør, og fortsetter:

SJEKKER INN: Asbjørn Borgemoen og og Mia Gundersen er årets utfordrere i «Farmen Kjendis». Foto: TV 2
SJEKKER INN: Asbjørn Borgemoen og og Mia Gundersen er årets utfordrere i «Farmen Kjendis». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg trives med å ta i et tak, og er vane med det. Jeg likte det veldig godt. Det var veldig lite arbeid på mange hender, ifølge 48-åringen.

Borgemoen røper at han har blitt spurt om å være med en gang før, men at han den gang måtte takke nei på grunn av jobb. Denne gangen passet det imidlertid bedre.

På gården ble han tatt svært godt imot, selv om han fryktet å komme inn i en allerede etablert gjeng. Han er full av lovord om resten av «Farmen»-gjengen.

- Det var en fin opplevelse, med fantastiske folk. Det var et godt samhold fra starten av, slår han fast overfor Se og Hør.

Gikk ut

Årets sesong av «Farmen Kjendis» er godt i gang, og i søndagens episode var det den tidligere «Ex on The Beach»-deltakeren Adrian Sellevoll (22) som måtte pakke sakene sine og forlate gården. Han tapte mot politiker Mímir Kristjánsson (33) i en nervepirrende kunnskapskonkurranse.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Sellevoll ble valgt til førstekjempe, og valgte å møte 33-åringen til kamp. Kristjánsson utfordret Sellevoll i kunnskap, noe som overhodet ikke falt i god jord hos den unge realitydeltakeren.

- Jeg sa fra dag én at jeg aldri kommer til å åpne gårdsboka, jeg hater kunnskap. Jeg sa derfor at «hvis dere vil ha meg ut, velg kunnskap», sa Sellevoll til Se og Hør nylig.

Sellevoll påpekte riktignok at de to har en god tone i dag. Han ble tredje deltaker ute av konkurransen, etter at Gunilla Persson (61) trakk seg første uka, mens Stina Bakken tapte årets første tvekamp.

LES OGSÅ: Brukte 100 000 på merkeklær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer