Khloé Kardashian:

Derfor takket hun ikke for den gjeve prisen

- Jeg føler meg så dårlig akkurat nå.

LEGGER SEG FLAT: Under nattens People's Choice Award ble Khloé Kardashian hedret med prisen for «Beste realitystjerne», men unnlot å takke fansen fra scenen. Det skapte reaksjoner. Foto: NTB Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Under nattens People's Choice Award ble Khloé Kardashian hedret med prisen for «Beste realitystjerne», men unnlot å takke fansen fra scenen. Det skapte reaksjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da People's Choice Award ble arrangert i Los Angeles natt til mandag var det en rekke store stjerner å se på den røde løperen.

«Friends»-stjernen Jennifer Anison (50) var på plass, og hun stakk av med prisen som årets ikon.

Takketalen hun holdt fra scenen fikk stor applaus og mye latter fra salen.

- Som skuespillere gjør vi ikke dette for kritikerne, for hverandre eller for å gjøre foreldrene våre stolte. Vi gjør det for pengene, fleipet hun, ifølge E! Online.

- Jeg tuller! Vi gjør det for dere, vi gjør virkelig det, understrekte hun videre.

Aniston innrømmet også i talen at hun aldri ville oppnådd den suksessen hun har om det ikke hadde vært for «Friends».

Vilt støynivå

En annen som vant pris var Khloé Kardashian (35). Hun holdt derimot ikke noen takketale, og dette fikk fansen til å rase i sosiale medier.

Nå legger realitystjernen seg flat og forklarer hvorfor hun ikke rettet en takk til alle menneskene som stemte på henne.

POPULÆRE: Kardashian-familien har blitt umåtelig populære verden over i løpet av de siste årene. Her er Kris, Khloé, Kourtney og Kim på den røde løperen under People's Choice Award. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Kardashian-familien har blitt umåtelig populære verden over i løpet av de siste årene. Her er Kris, Khloé, Kourtney og Kim på den røde løperen under People's Choice Award. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé kom sammen med søstrene Kourtney Kardashian (40) og Kim Kardashian West (39), samt moren Kris Jenner (64) til den årlige prisutdelingen, hvor det er folket som stemmer frem sine favoritter.

Og mens hele familien vant prisen for «Beste realityshow» for suksesserien «Keeping Up with the Kardashians», så vant Khloé alene også prisen for «Beste realitystjerne». Men dette skal ha gått henne hus forbi.

Da kvartetten inntok scenen for å takke for prisen var det kun Kim og Kris som snakket til salen, mens Khloé og Kourtney stod smilende i bakgrunnen. Kort tid etterpå ble de fulgt tilbake til setene sine, og det tok ikke lang tid før fans utrykte sin frustrasjon over at 35-åringen ikke hadde rettet en takk til alle som hadde stemt på henne.

- Bitch, vi kommer ikke til å stemme på deg neste år hvis du bare skal stå der uten å si noe, raste en Twitter-bruker.

Det tok ikke lang tid før Khloé selv tok til sosiale medier for å forklare hvorfor hun hadde forholdt seg taus på scenen.

- Støynivået er helt vilt der inne. Jeg hadde ingen anelse om at jeg vant en egen pris før vi gikk av scenen. Jeg føler meg så dårlig akkurat nå. Jeg er utrolig takknemlig! Jeg kan ikke tro at jeg ikke sa noe, men jeg hørte ikke at jeg hadde vunnet før etterpå, forklarte hun ydmykt.

«Som en drøm»

I etterkant kommenterte også Khloé og Kourtney om det «uheldige» øyeblikket på Instagram.

I SKYENE: Khloé tok til sosiale medier for å prøve å rette opp feilen. Foto: Grab fra Instagram
I SKYENE: Khloé tok til sosiale medier for å prøve å rette opp feilen. Foto: Grab fra Instagram Vis mer

- Det er virkelig merkelig å stå på scenen, bare så alle vet det. Jeg vet Kim er en Gud. Hun tar på en måte kontrollen og prater, mens Kourtney og jeg bare står der i bakgrunnen, delte Khloé på vei hjem fra eventet i sin story-funksjon.

- Skal vi si takk eller skal vi la være? Hva skal vi si? la Kourtney til.

- Vi vet egentlig aldri hva vi skal si, men vi er så takknemlige. Jeg vant en pris, men blir så nervøs. Jeg vet at folk ikke tror vi blir det, forklarte ettbarnsmoren videre.

I en egen post på Instagram-story delte hun også følgende med sine 100 millioner fans:

- Wow! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket og vist min kjærlighet til alle som stemte! Å være velsignet er en underdrivelse. Jeg svever på en rosa sky. Det føles som en drøm, skrev hun.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston: - Vi gjør det for pengene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer