Derfor takker de nei til «Skal vi danse»

- Jeg ble spurt om det og da sa jeg tvert nei...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De gode vennene og «Gitarkameratene»-kollegene Halvdan Sivertsen og Jan Eggum har denne vinteren debutert som reality-kjendiser i TV 2s nye suksess-serie «Hver gang vi møtes».

Åtte velkjente og erfarne artister følges tett av TV-kameraene når de bor sammen på Hvaler gjestgiveri, og viser seg dermed fra en ny og mer privat side enn de tidligere har gjort.

Kjendis-reality har blitt en velkjent sjanger på norsk TV, med store konsepter som «Fire stjerners middag», «71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis» og ikke minst «Skal vi danse».

Men for Sivertsen og Eggum har det aldri kommet på tale å innta parketten i «Skal vi danse».

- Jeg ble spurt om det og da sa jeg tvert nei. Det er ingen som skal få lov til å se meg danse, men så fikk jeg jo lov til å være med på semifinalen å synge. Det viste seg at jeg kunne nytes som både rumba og tango. Det var jo en overraskelse for de aller fleste, sier Jan Eggum til Seher.no, mens kollegaen forteller at det ikke er noen sjanse for å se ham danse på TV.

- Den tror jeg vi kan si er ikke-eksisterende. Jeg kan ikke danse, og dessuten kunne jeg ikke tenkt meg det. For meg høres det helt absurd ut. Nei, det er meningsløst. Aldri i livet, sier Halvdan Sivertsen til Seher.no.

Sivertsen har nemlig ikke mye til overs for reality-TV, med unntak av «Hver gang vi møtes».

- Nei, jeg synes ikke det er noe morsomt. Jeg verken ser på det eller synes det er gøy å delta i den type selskapslek, men dette var jo noe helt annet. Dette programmet har ikke noe annet formål enn å gjøre Norge litt bedre kjent med de artistene som synger disse sangene, og gjøre oss bedre kjent med hverandre. Og så får vi sjansen til å gi et originalt musikalt inntrykk, og det er klart at det er fristende, sier Halvdan Sivertsen til Seher.no.

Og Sivertsens gode kollega er av nøyaktig samme oppfatning.

- Jeg har sagt nei til en masse programmer, jeg skal ikke nevne navn. Jeg har tenkt som så at når jeg først skal være med på noe sånt, må det ha med mitt yrke å gjøre. Sånn sett var dette midt i smørøyet. Hvis det er programmer som ligner på dette, sier jeg ja. Hvis ikke tror jeg ikke at reality er noe for meg, sier Eggum til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer