Henrik Thodesen:

Derfor synes han det er vanskelig å snakke om følelser

- Vil ikke at alle skal vite hvordan jeg har det.

HENRIK THODESEN: Henrik Thodesen synes det er vanskelig å snakke om følelser. Det tror han er mye av grunnen til at han ikke har funnet seg en kjæreste ennå. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
HENRIK THODESEN: Henrik Thodesen synes det er vanskelig å snakke om følelser. Det tror han er mye av grunnen til at han ikke har funnet seg en kjæreste ennå. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Nylig inviterte TV3 til sin årlige høstlansering, der komiker og skuespiller Henrik Thodesen (37) var blant de mange kjente fjesene som var til stede.

Til høsten er nemlig Thodesen aktuell med en splitter ny serie, «Henrik Uber allis», der han spiller en litt mer ekstrem versjon av seg selv.

- Mer dramatisk

Selv om det er lett å dra referanser til lignende programmer som «Helt perfekt» og «Klovn», hevder likevel Thodesen at hans kommende serie ikke blir det samme som de ovennevnte.

- Jeg har forsøkt å gjøre meg selv om til en mer dramatisk karakter, og ikke en sitcom-karakter, sier han til Se og Hør, og utdyper:

- I serien møter man Henrik som må ta noen valg, og som må gjennom forskjellige ting for å lære nye ting - i håp om å bli et bedre menneske. Så det er litt sånn som «Helt perfekt» og «Klovn», men ikke helt sånn likevel.

KOLLEGER: Komiker Jonas Bergland skal også være med i den kommende serien til Henrik Thodesen. Han skal, i likhet med Thodesen, også spille seg selv, som en av Thodesens beste venner. Foto: Morten Eik / Se og Hør
KOLLEGER: Komiker Jonas Bergland skal også være med i den kommende serien til Henrik Thodesen. Han skal, i likhet med Thodesen, også spille seg selv, som en av Thodesens beste venner. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Det er tydelig at Thodesen ikke er redd for å by på seg selv, og han er heller ikke redd for vise seg fra en sårbar side i rollen han spiller som seg selv. Likevel synes han det er svært vanskelig å snakke om privatliv og følelser.

- Rart å date Sophie Elise

For noen uker siden gjestet Thodesen den populære podkasten «Ida med hjerte i hånden», der han ble intervjuet av Ida Fladen (32) om hans tidligere kjærlighetsliv og livet som singel.

Vagt snakket han om hvorfor han tror at hans tidligere forhold tok slutt, og også hvorfor det aldri ble noe mer mellom han og bloggerdronningen Sophie Elise Isachsen (23), som han datet en periode i 2016.

- Jeg synes det var kjemperart å date en så offentlig person. Og det husker jeg også fra da jeg ble sammen med Charlotte (Thorstvedt journ.anm.), da det den gang sto på forsiden av VG at vi er kjærester, før vi i det hele tatt hadde tatt den praten selv. Jeg har alltid synes at det er litt vanskelig, sa han.

Videre i podkasten forteller han at han tror de fleste forholdene han har hatt har tatt slutt fordi han hater å snakke om følelser, noe han også bekreftet da Se og Hør møtte ham.

Henrik Thodesen kom sammen med kameratens kjæreste, Tinashe Bakasa Roll, da Gucci åpnet butikk i oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer

- Jeg synes det er ... hører du, jeg begynner å nøle med en gang. Jeg vil ikke at alle skal vite hvordan jeg føler det hele tiden. Det er vel det at jeg er for privat, da, fortalte Thodesen til Se og Hør under høstlanseringen.

Får kjeft

Thodesen forteller at det også gjelder vennene hans, og at de kan bli svært frustrerte over at han ikke klarer å dele det han egentlig føler og tenker.

- Jeg får også kjeft av vennene mine for at jeg er dårlig med følelser, men de er i hvert fall greiere å snakke med enn å prate om det med pressen. Det er vel noe fælt som har skjedd med meg i barndommen som gjør at jeg ikke får det til, sa han lattermildt.

- Tror du at det har noe med at du synes det er vanskelig å finne en kjæreste?

- Det er nok bare fordi at jeg har blitt knust av jenter før, og at jeg ikke klarer å finne nye, tullet han.

- Mistet spenningen

I januar 2016 avslørte toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) at hun var singel etter bruddet med den svenske bloggeren Robin Johansson.

Etter bruddet skal hun ha funnet tonen med komiker Henrik Thodesen, og duoen skal ha hatt en flørt gående i flere måneder.

Selv om verken Sophie Elise eller hennes nye flamme ønsket å kommentere saken den gang, hadde den gode nyheten for lengst spredd seg i kjendisparets vennekrets.

Da Thodesen gjestet Ida Fladens podkast for noen uker siden omtalte han ryktene, og innrømmet at det faktisk var en flørt der.

Ifølge ham selv skal det ha vært pressen som på mange måter ødela hva som kunne ha blitt mellom dem, noe han har opplevd har skjedd flere ganger tidligere.

- Man blir veldig stresset av det, og man begynner å tenke på hva alle andre folk tenker. Det som er spennende og hemmelig i forelskelsen blir borte med en gang.

Tross Thodesens mange romanser har han nå vært singel i snart fem år, noe han tilsynelatende trives med, men han legger ikke skjul på at han noen ganger savner noen å dele livet med.

- Det jeg savner mest med å være i ett forhold er å lage middag sammen med noen. Det er kjipt å gjøre alene, fortalte han i podkasten med Ida Fladen.

LES OGSÅ: Skilles etter rykteflom