Derfor svarer hun ikke på frierbrevene

Aurora Gude snakker ut om kommentarene, festingen og livet etter «Paradise Hotel».

FÅR MANGE HENVENDELSER: Mange gutter ønsker å treffe Aurora Gude etter deltagelsen i Paradise Hotel. Men Aurora svarer ikke på frierbrevene. Foto: Anton Soggiu/TV3
FÅR MANGE HENVENDELSER: Mange gutter ønsker å treffe Aurora Gude etter deltagelsen i Paradise Hotel. Men Aurora svarer ikke på frierbrevene. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer
MYE FØLELSER: Paradise Hotel er en berg- og dalbane av følelser. Aurora har hatt sine tunge stunder, men i etterkant av oppholdet får hun flere positive kommentarer enn negative. Foto: TV3
MYE FØLELSER: Paradise Hotel er en berg- og dalbane av følelser. Aurora har hatt sine tunge stunder, men i etterkant av oppholdet får hun flere positive kommentarer enn negative. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Aurora Gude (21) er den eneste som var med fra dag én av «Paradise Hotel», og som nå er klar for finaleuka av den populære TV3-serien.

Den frittalende Nøtterøy-jenta har gjort seg bemerket på TV-skjermen for sitt humør, og for sin kjærlighet overfor rommet Venus, som hun har bodd på store deler av oppholdet. Og Gude har vist seg å bli populær blant gutta etter at hun kom hjem fra innspillingen i Mexico.

- Det er veldig mange som spør om å få møte meg. Men jeg pleier ikke å svare. Jeg kan jo ikke bare møte noen jeg aldri har møtt før! sier hun til Seoghør.no.

Aurora er fortsatt singel, noe hun trives godt med.

- Jeg har ikke møtt noen ennå. Jeg tar det rolig, fordi jeg har en følelse av at det kommer når det kommer. Det er ingen grunn til å forhaste seg.

Som deltager i «Paradise Hotel» blir man gjerne et lett offer for hets og negative kommentarer i sosiale medier. Aurora sier hun får flest positive tilbakemeldinger, noe hun er veldig glad for.

- Personlig får jeg ikke så mye negativt mot meg. Jeg får mange fine, positive kommentarer, så om det kommer én og sier at jeg er en stygg hore, så får det bare være. Men hadde det vært mer negativt enn positivt, så hadde jeg nok slitt, sier hun til Seoghør.no.

Hun mener de verste kommentarene, er de som går på utseendet.

- Det verste jeg har lest må være sånne usaklige kommentarer om at jeg er stygg. Det er jo ikke noe koselig! Men jeg har såpass virkelighetssyn på meg selv at jeg vet jeg ikke er stygg.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Føler seg misforstått i Paradise Hotel