Per Gunvald Haugen:

Derfor svarer han ikke på frierbrev

Oppmerksomheten har vært stor rundt Per Gunvald Haugen på «Farmen».

POPULÆR: Det er mange i bygda til Per Gunvald Haugen som heier på ham i «Farmen». Han kan imidlertid fortelle at han ikke svarer på alle tilbakemeldinger. Foto: Alex Iversen / TV 2
POPULÆR: Det er mange i bygda til Per Gunvald Haugen som heier på ham i «Farmen». Han kan imidlertid fortelle at han ikke svarer på alle tilbakemeldinger. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Nå gjelder det rett og slett og klamre seg fast, håpe på det beste og gi alt for å kapre de kommende finaleplassene i årets sesong av «Farmen».

En av dem som allerede har sikret seg en plass for den siste uken på Samsjø gård, er Per Gunvald Haugen (45), som kom inn på gården som utfordrer omtrent halvveis ut i sesongen.

For bare få dager siden ble han tildelt den gjeve rollen som årets siste storbonde, og det er derfor meget lite sannsynlig at han ikke dukker opp på skjermen neste uke også. Det kunne imidlertid blitt tilfelle tidligere i år, da han faktisk vurderte å trekke seg fra konkurransen.

Vurderte å reise hjem

Det kunne imidlertid blitt tilfelle tidligere, da han faktisk vurderte å trekke seg fra tv-gården.

- Det har ikke vært lett å komme inn som utfordrer, men Asle og jeg hadde som mål å få en av oss til finaleuken. Jeg har bevisst valgt å holde en lav profil for å klare det, sier Haugen til Se og Hør.

- Jeg er et konkurransemenneske, så de andre deltakerne fikk holde med på sitt. Det var en del krangling da vi kom inn, fortsetter han.

UTFORDRER: Per Gunvald, eller PG som han kalles på gården, kom inn som utfordrer tidligere i sesongen. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTFORDRER: Per Gunvald, eller PG som han kalles på gården, kom inn som utfordrer tidligere i sesongen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Krangling til tross. Oppholdet så langt ser han tilbake på som veldig fint, og vil anbefale andre om å delta på «Farmen». Ifølge Haugen har man godt av å få testet seg litt, men han avslører også at det var tøft å være hjemmefra. Han er nemlig pappa til tvillinger, og savnet etter dem ble stort.

- Det var en stor utfordring, og jeg holdt på å reise hjem en periode.

Men han ble altså værende på gården.

- Jeg har egentlig bare fått positive tilbakemeldinger. Det er alltid noen som heier på andre, men for det meste har det bare vært hyggelig. Noen henger seg opp i detaljer vet du, men jeg føler jeg har vært meg selv på «Farmen». Det er veldig engasjement i bygda her også og folk heier, forteller han.

Frierbrev

Og det er ikke bare bygda som heier. I takt med de positive tilbakemeldingen vokser også innboks-køen hos Haugen.

- Det har kommet en del henvendelser, ja. Folk skriver «Hei kjekken. Du virker som en veldig bra kar som jeg har lyst til å ta en date med», «kona eller kjæresten din er veldig heldig», de hinter vet du. Men det er ikke der du finner deg en partner, mener han, og forteller at han derfor ikke gidder å svare på de såkalte frierbrevene.

«FARMEN»: Årets «Farmen» går mot finale, og det er det flere deltakere som kjenner på kroppen. Video: TV 2, Privat Vis mer

- Jeg svarer de som er hyggelige, ønsker lykke til og heier. Det er jo hyggelig at folk skriver, men det er ikke så mye å hente på de damene som sender andre type meldinger. Jeg tror man må møtes på «vanlig» måte, fortsetter han.

Dette ser han etter

Realitydeltakeren vil gjerne få seg en dame etter hvert, men mener at det ikke haster. Veien gjennom innboksen hans i sosiale medier er altså ikke veien og gå. Det er heller ikke datingapper som Tinder.

- Jeg har aldri vært der. De kaller det jo for en «knulleapp», gjør de ikke?, spør han lattermildt.

- Neida, jeg kjenner mange som er der inne jeg altså, så det er ikke noe problem. I disse coronatider er det ikke akkurat lett å treffe andre heller. Men plutselig dukker noen opp, sier han videre.

«Farmen»-deltakeren har vært singel i et halv år, ett års tid.

LURTE ALLE: Da Inger Cecilie Grønnerød var på «Farmen»-gården, nektet hun for at hun hadde erfaring fra gård. Men nå som hun er ute av realityserien, letter hun endelig på sløret. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen / Privat Vis mer

- Hva jeg ser etter? Det var et godt spørsmål. Jeg liker både lyse og mørke, men det må være litt tak i dem og de må være livlige. Selvfølgelig også sjarmerende. Jeg kan bli sjarmert av det meste egentlig - og da har man kommet langt.

Vi kan naturligvis ikke avsløre på nåværende tidspunkt hvordan det går med Haugen i konkurransen.

LES OGSÅ: Drama: - Han valgte ikke selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer