Derfor sto barnet ditt så tidlig opp mandag...

Endelig! Etter å ha holdt fansen på pinebenken i flere måneder har Justin Bieber (19) endelig sluppet en ny, etterlengtet låt. Og den handler visst om hans egen kjærlighetssorg.

SEOGHØR.NO: Endelig! Grytidlig mandag morgen var det garantert flere våkne tenåringer her i landet enn vanlig.

Ihuga norske «Beliebers» var oppe lenge før sola før å få med seg den nye sangen i det den blir lagt ut. Og de over 16 600 medlemmene av fangruppa var i himmelen da den aller første låta, «Heartbreaker», som er tittellåten til det nye albumet, ble lagt ut mandag morgen.

Og ni mandager til fremover vil ungdommene sette vekkerklokken på ti på seks for å ikke gå glipp av «releaset» av neste sang fra albumet.  

Gir alt: Det erikke bare på scenen under verdensturneen «Believe» at Justin gir alt. Han åpner til og med hjertet sitt for fansen. Foto: All Over
Gir alt: Det erikke bare på scenen under verdensturneen «Believe» at Justin gir alt. Han åpner til og med hjertet sitt for fansen. Foto: All Over Vis mer

Men det er ikke bare i Norge verdensstjernen får ungdommen grytidlig ut av sengen. Med millioner av fans verden over setter han nå morgenrutinen til mange på hodet.

 «Ingenting kan bli bedre enn dette. Takk, Justin, vi elsker «Heartbreaker» alle sammen. Jeg vil høre den om og om igjen, men må sove litt til. Ja, jeg satte på vekkerklokken», var en av kommentarene på sangerens Instagram-konto fra en Belieber fra Justins eget hjemland, Canada.

Nå spekuleres det hett om at teksten handler om Justins eks-kjæreste Selena Gomez (21), og det med rette.

- Dette er en sang for personer som har vært gjennom en kjærlighetssorg, akkurat som jeg gjorde da jeg skrev sangen, sier Justin Bieber. - Det betyr så mye for meg å kunne dele med fansen min det jeg har vært i, og fortsatt er, i. Jeg er veldig stolt av denne sangen, som jeg håper gir fansen et innblikk i hjertet mitt, sier han.

Justin Bieber er fotsatt på sin «Believe» Tour, og befinner seg nå i Asia, før turen går videre til Sør-Amerika.

Se video: Hva holder du på med Bieber:

 

 

Her blir Justin skutt:

 

 

Justin tatoverte morens øye på armen: