Zach Galifianakis:

Derfor stjal han undertøyet til Justin Bieber

- På mange måter var det feil.

UNDERBUKSE-TYV: «The Hangover»-stjernen Zach Galifianakis stjal undertøyet til Justin Bieber i 2013. Nå forteller han hvorfor. Foto: NTB scanpix
UNDERBUKSE-TYV: «The Hangover»-stjernen Zach Galifianakis stjal undertøyet til Justin Bieber i 2013. Nå forteller han hvorfor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Zach Galifianakis (49), kjent fra både «The Hangover»-filmene og for å være en artig stand-up-komiker, kom nylig med en oppsiktsvekkende avsløring.

49-åringen gjestet nylig David Lettermans Netflix-show, «My Next Guest Needs No Introduction» og der fortalte han om den gangen han kom litt for nært på sangstjernen Justin Bieber (25).

Ifølge People forklarte Zach at han stjal bokseren til sangstjernen, etter at de to hadde filmet en episode av førstnevntes talkshow «Between Two Ferns» i 2013.

THE HANGOVER: Her er Zach Galifianakis avbildet sammen med Bradley Cooper og Ed Helms i filmen «The Hangover Part II». Foto: NTB scanpix
THE HANGOVER: Her er Zach Galifianakis avbildet sammen med Bradley Cooper og Ed Helms i filmen «The Hangover Part II». Foto: NTB scanpix Vis mer

Undertøyet ble redningen

49-åringen skulle bare dusje og skifte undertøy før han skulle videre på et standup show etter innspillingen av talkshowet.

- Vi hadde en trailer til gjestene, og han (Justin Bieber, red.anm.) var ferdig med sin. Så jeg gikk inn i traileren for å kle av meg. Han var borte. Uansett - jeg hadde ikke undertøy. Jeg tok ikke med undertøy, jeg tok kun med bukser og en skjorte, men glemte å ta med ekstra undertøy, forteller skuespilleren og legger til at han ikke kunne bruke undertøyet han allerede hadde på seg.

Da skimtet Zach en bokser i et hjørne inne i traileren, en bokser som ble redningen for ham.

- Du regnet med at den tilhørte Mr. Bieber, tilføyde en sjokkert David Letterman, før 49-åringen svarte:

- Vel, jeg trengte undertøy. Men det faktum at det mest sannsynlig var hans, var mer interessant. Jeg tok den på, men så begynte jeg å tenke over det. På mange måter var det feil, forteller han, men innrømmer at han likevel lot det stå til.

SKOTRØBBEL: Justin Bieber ble stoppet av en politibetjent. Årsaken var ganske spesiell. Vis mer

Beholdt det i årevis

«The Hangover»-stjernen fortalte videre at han beholdt undertøyet til sangstjernen i årevis for én spesiell grunn. Nemlig for niesene hans som er stor fan av Justin Bieber.

49-åringen bestemte seg derfor for å gi niesene sangstjernens underbukse i gave. Dette falt ikke i god jord, i hvert fall ikke hos den ene av dem, avslører han.

- Vi gikk opp på soverommet mitt og jeg bare« jeg har spart disse til deg». Du skulle ha sett ansiktsuttrykket til niesen min. Hun aksepterte ikke gaven, hun var ikke giret i det hele tatt, noe jeg er glad hun ikke var, avsluttet skuespilleren.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Svært privat

Skuespilleren er kjent for å verne om privatlivet sitt. Det er kanskje grunnen til at han valgte å holde både navn og kjønnet på barnet sitt skjult i et helt år.

Men ifølge Eonline avslørte 49-åringen under «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i 2014 endelig at han og kona Quinn Lundberg var blitt stolte foreldre til en liten gutt.

- Vi har fått en gutt. Jeg synes farsrollen er helt fantastisk, det er det virkelig, fortalte «The Hangover»-stjernen den gang.

Han avslørte imidlertid ikke navnet på sønnen, som for øvrig fortsatt er ukjent, men i 2016 kom det enda et nytt tilskudd til familien. Nemlig sønnen Rufus Emmanuel Lundberg (2).

EKTEPAR: Zach Galifianakis og Quinn Lundberg giftet seg i 2013 og har to barn sammen. Foto: NTB scanpix
EKTEPAR: Zach Galifianakis og Quinn Lundberg giftet seg i 2013 og har to barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Zach og Quinn giftet seg i 2013. Før den tid skal de ha datet i flere år, før de omsider bestemte seg for å ta forholdet et steg videre, ifølge et intervju med Rolling Stone fra 2011.

I intervjuet var 49-åringen klar på at han ønsket seg mange barn i fremtiden.

- Jeg har ønsket meg barn i ti år. Jeg vil gjerne adoptere, få dem naturlig, hele pakka. Jeg vil ha 15 barn, fortalte han under intervjuet den gang.

LES OGSÅ: - Min første jobb var å vaske brystpumper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer