Sissel Kyrkjebø:

Derfor stiller hun sjelden opp i media

Sissel Kyrkjebø forteller hvorfor hun er opptatt av å verne om privatlivet.

ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller Sissel Kyrkjebø om hvorfor privatlivet er så viktig for henne. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller Sissel Kyrkjebø om hvorfor privatlivet er så viktig for henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den folkekjære Sissel Kyrkjebø (49) har i løpet av sin imponerende karriere vunnet manges hjerter både her til lands og utenfor Norges grenser.

Sissel har gjennom hele karrieren vernet godt om privatlivet sitt, men stilte i et sjeldent intervju med «God Morgen Norge» fredag.

Verner om privatlivet

49-åringen forteller åpenhjertig at det har vært viktig for å henne å skille mellom den offisielle og private Sissel. Helt siden starten av karrieren har hun tatt et standhaftig valg om å ta vare på privatlivet, noe hun raskt skjønte var viktig.

- Privatlivet er mitt fristed. Et sted hvor jeg kan innhente krefter og energi og slappe av. Den offisielle delen av meg er jeg i jobben, og det er viktig at privatlivet mitt er et sted hvor jeg kan slappe av, forteller hun, og legger til at alle mennesker har et behov for å kunne lukke døren til hjemme sitt og koble av uten at andre har innpass i det.

Tidlig i karrieren var «Se Ilden Lyse»-sangeren tydelig på at hun ønsket å skille karriere og privatliv. Overfor God Morgen Norge forteller hun at valget hennes har blitt respektert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer