STENGER HJEMMESIDEN: Strenge OL-regler gjør at Aksel Lund Svindal ikke tar noen sjanser, og stenger sin egen hjemmeside. Foto: Dave / Splash News/ All Over Press
STENGER HJEMMESIDEN: Strenge OL-regler gjør at Aksel Lund Svindal ikke tar noen sjanser, og stenger sin egen hjemmeside. Foto: Dave / Splash News/ All Over PressVis mer

Derfor stenger Aksel hjemmesiden

- Jeg vil være på den sikre siden, sier Aksel Lund Svindal.

NOEN UKER: Lund Svindal skriver at siden kun vil være stengt i noen uker. (faksimile Aksellundsvindal.com)
NOEN UKER: Lund Svindal skriver at siden kun vil være stengt i noen uker. (faksimile Aksellundsvindal.com) Vis mer

SEOGHØR.NO: Med OL rett rundt hjørnet har et av landets største medaljehåp, alpinist Aksel Lund Svindal (31), stengt sin egen hjemmeside.

Grunnen er at OL-reglene er strenge. Derfor tar ikke Lund Svindal noen sjanser.

«Det er kompliserte regler rundt hva atleter kan og ikke kan gjøre under OL. Så for å være på den sikre siden, har jeg bestemt meg for å la hjemmesiden hvile for noen få uker. Men heldigvis har vi gode sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Så det er bare å klikke på disse ikonene for å få en oppdatering på meg og hva som skjer på OL i Sotsji», skriver han.

Lund Svindal kommer til å kjøre flere disipliner under OL i Russland, men er størst favoritt i fartsdisiplinene Utfor og Super G.

Det er fire måneder siden Aksel brøt med kjæresten Julia Mancuso. I et intervju med Dagbladet Magasinet, fortalte han at livet ikke endret seg nevneverdig etter bruddet.

- Julia og jeg fikk ikke sett hverandre ofte. I løpet av vinteren så vi hverandre bare en gang i blant, hun kunne komme innom leiligheten min i Innsbruck én dag, for eksempel. Sånn sett har ikke overgangen til å bli singel vært så stor. Hvis bruddet hadde skjedd på sommeren, når det er roligere, hadde det kanskje vært annerledes. Jeg har bare reist rundt siden det skjedde, sa han.

LES OGSÅ: - Ikke så stor overgang til å være singel