Kim Kardashian:

Derfor sparket Kim Kardashian assistenten sin

- De er ikke venner lenger.

SPARKET ASSISTENTEN: Kim Kardashian og assistenten Stephanie Sheperd er ikke lenger på talefot etter at Kim Kardashian sparket henne fra jobben. Foto: NTB Scanpix
SPARKET ASSISTENTEN: Kim Kardashian og assistenten Stephanie Sheperd er ikke lenger på talefot etter at Kim Kardashian sparket henne fra jobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden 2013 har Stephanie Sheperd, eller Steph Shep som hun blir kalt, vært Kim Kardashians (37) assistent. Hun er ofte å se i sosiale medier sammen med reality-stjernen, og har også fått en del tid på skjermen i programmet «Keeping Up With The Kardashians».

Nå ser det imidlertid ut til at det er slutt på sirkuset for den unge assistenten.

For kort tid siden ble det nemlig kjent at Kim nå har sparket Steph Shep. En kilde sier til People at grunnen er deres nære relasjon.

- Kim trenger en assistent hvor forholdet mellom dem er mer profesjonelt. Det er vanskelig å jobbe med venner, så Kim bestemte seg for å hyre inn en annen, forteller kilden til nettstedet.

De siste årene har forholdet mellom Steph Shep og Kim vært veldig nært. De siste årene har også Steph Shep blitt omtalt som «familie» i deres populære TV-serie «Keeping Up With The Kardashians.»

- De er ikke venner lenger

Populariteten til Steph Shep har også økt betraktelig etter at Kardashianfamilien hyppig har delt bilder av henne på sosiale medier.

Saken fortsetter under.

Happy Birthday @steph_shep I LOVE YOU!

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Steph gikk fra å være en assistent til å bli en kjendis, sier kilden og forteller at Kim ønsker en assistent som har en bredere erfaring og kunnskap.

- De er ikke venner lenger, forteller kilden.

Ifølge People ble Steph Shep forfremmet til administrerende direktør for Kardashianfamilien tidligere i år, og det var da feiden mellom Kim og Steph Shep skal ha oppstått.

Saken fortsetter under.

I'm so bad with captions

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Den populære assistenten skal nemlig ikke ha klart å følge opp jobben, noe Kim ikke skal ha håndtert særlig bra.

Steph Shep skal fremdeles ha god kontakt med de andre Kardashiansøstrene, men snakker ikke lenger med Kim, skriver nettstedet.

Populær

Selv om karrieren som assistenten til Kim Kardashian er over, ser det tilsynelatende ut til at Steph Shep har nok å bedrive tiden sin med.

Over instagram, hvor hun har i underkant en million følgere, deler den unge superstjernen hyppig bilder av at hun stadig er på reisefot.

Nylig delte hun dette bildet hvor det ser ut til at hun har tatt noen dager hjemme i Ontario Ohio, hvor hun er oppvokst.

never forget where you came from ✨💘

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

Kun dager etter delte hun et bilde med fansen, som kan tolkes som at hun sitter på et fly, og kort tid etter delte hun flere bilder hvor hun ser ut til å leve et behagelig liv i New Yorks gater.

live from new york

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

Verken Kim Kardashian eller Stephanie Sheperd har kommentert saken hittil, men skal man tro den voldsomme oppmerksomheten som Kardashian-familien har fått de siste dagene, har 37-åringen nok å tenke på for tiden.

Gravide samtidig

I sommer ble det kjent at Kim og hennes ektemann Kanye West (40) venter deres tredje barn via surrogat. Kort tid etter svirret også ryktene om hennes søster Kylie Jenner (20) angivelig skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25).

Til tross for flere kilder som påstår at det er hold i ryktene, har Kylie latt være å kommentere påstandene.

Der skulle det imidlertid ikke stoppe med Kardashianoppslag i pressen. Det hele toppet seg noen uker senere da det ble hevdet at deres søster, Khloe Kardashian (33) også skal være gravid.

Khloe, som angivelig venter barn med kjæresten Tristan Thompson (26), har heller ikke uttalt seg om ryktene, men en kilde nær den 33 år gamle tv-stjernen hevder at hun er overlykkelig over å vente barn sammen med Tristan.

LES OGSÅ: Ida Fladen bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer