Isabelle Ringnes:

Derfor solgte de luksusvillaen

For knapt ett år siden kapret Isabelle Ringnes og samboeren drømmeboligen. Nå er paret igjen på flyttefot.

FLYTTER: I fjor ble det kjent at Bjørn Erik Ihlen og Isabelle Ringnes hadde kjøpt en idyllisk eiendom på Ormøya. Nå har de solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: I fjor ble det kjent at Bjørn Erik Ihlen og Isabelle Ringnes hadde kjøpt en idyllisk eiendom på Ormøya. Nå har de solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et års tid siden ble Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) eiere av en luksusvilla på idylliske Ormøya like utenfor Oslo sentrum.

Den moderne eneboligen, som blant annet byr på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue, hadde en prisantydning på 18 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 17,2 millioner.

STORT ØYEBLIKK: Isabel Raad kjøpte seg sin aller første bolig i TV3-programmet «Boligjakten». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

For en måned siden skrev Dagens Næringsliv at samboerparet hadde besluttet å selge huset - et knapt år etter overtakelsen. Den gang ønsket verken Ringnes eller Ihlen å kommentere saken.

- Litt skuffet

Nå har imidlertid sistnevnte valgt å utdype bakgrunnen for salget, som fant sted i august. Ifølge Finansavisen gikk eiendommen raskt, men paret endte også i tap med flere hundre tusen kroner.

- Vi har kjøpt et nytt hus, så det er grunnen til det, sier Ihlen til avisen.

Overfor Børsen røper Ringnes at flyttelasset ikke skal særlig langt.

- Vi har kjøpt et nytt hus. Vi elsker Ormøya og håper at vi får bo her lenge, sier hun.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Hva salgs eiendom paret nå har kjøpt, er ikke offentlig kjent.

Salget i august endte imidlertid med en pris på 16,95 millioner kroner, som var 850 000 under prisantydning. Det er også 225 000 mindre enn det Ringnes og Ihlen selv punget ut i fjor.

- Vi hadde håpet på flere interessenter. Vi følte vi gjorde et røverkjøp den gang, men nå ble det bare én budgiver, og de var ikke interessert å gi noe mer enn det vi gjorde, sier Ihlen til avisen.

- Bymenneske

Han ønsker ikke å utdype hvorvidt det er andre årsaker som ligger til grunn for flyttingen.

Selv om paret nå bytter bolig, blir duoen altså værende på Ormøya. Da Børsen møtte tech-gründeren og datteren til milliardær Christian Ringnes i fjor, var det tydelig at de to hadde funnet sitt drømmeområde:

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

- Vi kikket på absolutt alt - overalt. Ormøya er et ekstremt vakkert sted. En liten sørlandsperle like utenfor Oslo sentrum. Jeg er jo et ekstremt bymenneske. Så jeg er spent på hvordan det blir å flytte ut dit. Det er nok kanskje litt tidligere enn det jeg er klar for rent mentalt, men så hadde begge lyst. Det føles som en veldig riktig beslutning, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Føles ikke engang virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer