Nicole Kidman:

Derfor snakker hun sjelden om ekteskapet med Tom Cruise

Skuespilleren er redd for å tråkke noen på tærne.

DEN GANG DA: Nicole Kidman og Tom Cruise fra lykkelige tider. Bildet er tatt i 1999 - to år før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix.
DEN GANG DA: Nicole Kidman og Tom Cruise fra lykkelige tider. Bildet er tatt i 1999 - to år før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Filmstjernene Nicole Kidman (51) og Tom Cruise (56) var et av Hollywoods mest profilerte ektepar på 90-tallet.

Duoen giftet seg i 1990, og sammen adopterte de barna Isabella (25) og Connor (23) før de skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001.

Nicole har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Nå avslører skuespilleren også at hun i løpet av ekteskapet med «Mission Impossible»-stjernen stort sett holdt seg hjemme.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES PÅ JOBB: Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året. Her er paret i den erotiske thrilleren «Eyes Wide Shut» fra 1999. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året. Her er paret i den erotiske thrilleren «Eyes Wide Shut» fra 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Siden jeg giftet meg som 23-åring, dro jeg sjelden på byen eller på fester. Jeg var mer eller mindre bare hjemme. Jeg fikk mitt første barn da jeg var 25 og jeg var gift. Jeg hadde en familie, så for meg handlet livet om å jobbe eller være hjemme, fortalte hun mandag på «Today show», ifølge The Insider.

Respektløst

Etter den tøffe skilsmissen ble det en turbulent tid for Nicole. Det var nemlig Tom som fikk foreldreretten for barna.

HOT PAR: I 1999 prydet Tom og Nicole også forsiden av Time Magazine. Foto: NTB Scanpix.
HOT PAR: I 1999 prydet Tom og Nicole også forsiden av Time Magazine. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da hun flyttet tilbake til sitt hjemland Australia og meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken, mistet hun mer og mer kontakt med barna.

I dag er Nicole lykkelig gift med countrystjernen Keith Urban (50).

De ga hverandre sine ja i 2006, og har døtrene Sunday Rose (10) og Faith Margaret (7) sammen.

Forholdet til eksmannen, Tom Cruise, vil hun helst ikke prate om.

- Jeg liker ikke å snakke om ekser og ting rundt det fordi jeg er gift. Jeg er veldig lykkelig gift, og har to små jenter. Så det føles nesten respektløst ovenfor både Tom og Keith å prate om dette. Derfor prøver jeg å holde meg til nåtiden, forklarte hun, ifølge The Insider.

- Det var et sjokk

Likevel har Oscar-vinneren flere ganger tidligere åpnet seg til media om sitt første ekteskap.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: I tolv år har Nicole Kidman vært gift med country-stjernen Keith Urban. Her sammen på et event i New York i vår. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG: I tolv år har Nicole Kidman vært gift med country-stjernen Keith Urban. Her sammen på et event i New York i vår. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Vi levde i en egen boble, bare vi to. Og vi ble veldig avhengig av hverandre. Jeg var totalt bundet til Tom og ville gått til enden av jorda for ham. Jeg var som forhekset og dypt forelsket, delte hun med bladet DuJour i 2012.

Da skuespillerkjekkasen plutselig ville skilles etter 11 års ekteskap, raknet verdenen for Nicole.

- Jeg trodde livet vårt sammen var perfekt. Det tok utrolig lang tid for meg å komme meg på beina igjen. Det var et sjokk, fortalte hun videre.

For to år siden innrømmet også «The Hours»-stjernen at hun angret på at hun giftet seg som 23-åring.

- Jeg var så ung da jeg giftet meg. Jeg ser tilbake og tenker bare «hva?», uttalte hun til bladet Red Magazine, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik slår de tilbake mot bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer