Ingebjørg Bratland:

Derfor snakker hun ikke om kjærligheten

Fikk et uventet problem da hun åpnet seg om privatlivet.

HEMMELIGHOLD: Ingebjørg Bratland snakker om mye - men ikke om kjærligheten. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2 / NTB
HEMMELIGHOLD: Ingebjørg Bratland snakker om mye - men ikke om kjærligheten. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert

Denne vinteren kan man se syv kjente og kjære norske artister i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Blant artistene vi får se, er folkemusiker Ingebjørg Bratland (32), som gjennom årene har opparbeidet seg en solid fanskare. Mest på grunn av musikken, men også den sprudlende personligheten kan sies å spille en faktor.

Hun har imidlertid ikke hatt for vane å slippe fansen fryktelig langt inn i den private delen av livet - herunder kjærlighetslivet.

Da hun sist gjorde det, endte det nemlig i et uventet problem for artisten.

«HVER GANG VI MØTES»: Bjørn Eidsvåg fikk innhold fjernet fra egen episode. Reporter: Katrine Bjelke / Celina Morken. Video: TV 2 Vis mer

- Lå ved søppelkassen

Denne lørdagen er det nettopp Bratland som hylles av artistkollegaene i programmet. Blant annet kommer de inn på at 32-åringen mener det er viktig å skille privatlivetet og karrieren.

Hun skriver nemlig mye om kjærlighet i musikken, men forteller at det er to grunner til at hun ikke snakker om det utenom.

Den første grunnen er at hun ikke liker at «folk og media» skal være med på alle opp- og nedturer et forhold medfører, forklarer hun.

- Det erfarte jeg helt i starten, for da snakket jeg om at jeg var forlovet og det hadde blitt slutt. Da det kom ny plate var det det eneste som ble snakket om.

«HVER GANG VI MØTES»: Det blir tårevått da Bjørn Eidsvåg skal tolke en av Freddy Kalas sine låter. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Celina Morken Vis mer

- Den andre grunnen er at jeg slet veldig med rare brev og stalkere. Da jeg sa at jeg ikke hadde kjæreste lenger, så hadde jeg for eksempel en mann som lå utenfor ved søppelkassen min. Han lå bak der og ventet en morgen, og sa: «Er du klar for å spise frokost?».

I et forhold

32-åringen forteller videre at det har dukket opp «mye rare greier i posten».

Bratland kan for øvrig avsløre at hun er i et forhold - et forhold hun har vært i i flere år.

«HVER GANG VI MØTES»: Emma Steinbakken tolker Bjørn Eidsvågs «Floden». Video: TV 2. Vis mer

- Jeg har vært sammen med han ganske lenge. Det er en fyr som er veldig viktig for meg og som jeg er veldig glad i. Som jeg har bodd med og delt livet mitt med i flere år, men jeg pleier ikke å snakke så veldig mye om han.

LES OGSÅ: Dette er årets deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer