FANT TONEN: Niklas Vindel og Mari Heggen har ikke lagt skjul på sin begeistring for hverandre i realityserien «Paradise Hotel» Foto: TV3
FANT TONEN: Niklas Vindel og Mari Heggen har ikke lagt skjul på sin begeistring for hverandre i realityserien «Paradise Hotel» Foto: TV3Vis mer

Derfor snakker han bare om sex

- Jeg var bare meg selv de to første ukene på «Paradise Hotel».

SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Niklas Vindel har fått mye oppmerksomhet for sine utsagn om at han satser på nærkontakt med alle jentene og sin hyppige klining i TV3s skandaleombruste realityserie.

24-åringen fra Drammen har også avslørt overfor de andre deltakerne at han har hatt sex med rundt 100 jenter og vært med på trekant-sex.

Til Seher.no ler imidlertid Niklas bare av at han blir omtalt som en rundbrenner. Han hevder hans ekstreme oppførsel har en naturlig forklaring.

- Jeg lovet meg selv at jeg skulle klare meg gjennom Paradise-oppholdet uten å røre meg selv der nede, slik Petter Pilgaard klarte i fjor.

- Det klarte jeg, men det førte til at jeg ble ekstremt gira på jentene, og endret personlighet. Jeg var bare meg selv de to første ukene på «Paradise Hotel», hevder Niklas.


Stian Claudi Reinung innrømmet i forrige uke at han hadde blitt tatt på fersken mens han onanerte inne på hotellet, men Niklas hevder det kun var han som ikke fulgte i Paradise-kollegaens fotspor.

- De andre guttene holdt vel på hver tredje dag. Jeg angrer imidlertid på at jeg ikke gjorde det samme, for da hadde folk fått se den vanlige, rolige Niklas, ler han.

Blir avvist på grunn av ryktet
Butikkselgeren innrømmer imidlertid at stempelet som en pikenes Jens ikke er helt ufortjent.

- Det som ble sagt i serien er sant, bortsett fra at jeg ikke har hatt firkant-sex. Grunnen til at jeg har vært sammen med mange jenter, er en blanding av at jeg fester mye og at jeg ennå ikke har funnet den rette. Egentlig er jeg veldig klar for kjæreste, sier han til Seher.no.

Flere ganger har flørtingen bragt ham i problemer.

- Det kan være noen ganger at jenter ikke vil snakke med meg, fordi de har hørt dårlige ting om meg. En jente nektet en gang å ha noe med meg å gjøre, fordi hun fant ut at jeg hadde ligget med tre av venninnene hennes, sier Niklas.

- Damer ber meg ta dem på puppene
Men etter at «Paradise Hotel» begynte å rulle over TV-skjermen, hevder han det bare har vært gode kommentarer å høre fra damene han møter på byen. Ofte bryr damene ifølge Niklas seg ikke engang med å ta kontakt.

- Jeg har tydeligvis fått stempel som en puppe-gutt, fordi mange damer ber meg bare rett og slett kjenne på puppene deres og si hva jeg synes, når jeg møter dem for første gang. Det er en merkelig situasjon, men veldig hyggelig, sier han og ler.

Foreløpig har han bare fått positive reaksjoner fra familien på Paradise-oppholdet.

- Foreldrene mine vet jo hvordan jeg er, og egentlig synes jeg jo at jeg har kommet ganske bra fra det, bortsett fra at jeg har klinet med flere jenter. De har uansett ikke sagt noe, så jeg får fortsatt komme på middag, sier han til Seher.no.
 
«Paradis Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokka 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Dette skjedde egentlig på Paradise-soverommet