Derfor smiler Uma Thurman sjelden

Hollywood-stjernen fikk en stygg slengbemerkning som barn.

BESKJEDNE SMIL: Uma Thurman har latt en slem kommentar hun fikk for mange mange år siden påvirke henne sterkt. Foto: All Over Press
BESKJEDNE SMIL: Uma Thurman har latt en slem kommentar hun fikk for mange mange år siden påvirke henne sterkt. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange Hollywood-stjerner er nøye med hvordan de fremstår på den røde løperen.

Skuespilleren Uma Thurman (44) smiler for eksempel nesten aldri med åpen munn når hun deltar på premierer, og det finnes en grunn til nettopp dette.

Hun ble nemlig mobbet for smilet sitt da hun var barn.

- Jeg liker å bli eldre fordi jeg føler at jeg ikke satte pris på å være pen da jeg var yngre, forteller hun til Hello magazine, ifølge People.com.

- Jeg følte meg helt forferdelig. Da jeg var 10 år var det noen som sa til meg at jeg hadde et stygt smil, så jeg brukte hele ungdommen på å være flau over dette og smilte aldri med munnen åpen, forklarer hun.

Det finnes fremdeles ikke så mange bilder hvor «Kill Bill»-stjernen smiler slik at hun viser tennene, men da hun var gjest hos Fredrik Skavlan i fjor satt latteren løst hos den tidligere modellen.

LATTERMILD: I november satt Uma Thurman i intervjustolen hos Fredrik Skavlan i Stockholm sammen med blant annet gitaristen Slash.
 Foto: All Over Press
LATTERMILD: I november satt Uma Thurman i intervjustolen hos Fredrik Skavlan i Stockholm sammen med blant annet gitaristen Slash. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Uma Thurman og datteren er nesten helt identiske