GOD STEMNING: Jakten-bonden Ane Furusæter og frieren Espen Aas storkoser seg på date sammen.  Foto: Skjermdump TV 2
GOD STEMNING: Jakten-bonden Ane Furusæter og frieren Espen Aas storkoser seg på date sammen. Foto: Skjermdump TV 2Vis mer

Derfor smiler bonden og frieren

- Kan du se for deg meg som din kjæreste?

SEOGHØR.NO: Mandag kveld er det igjen tid for Jakten på kjærligheten på TV 2. Se og Hør kan nå avsløre at episoden byr på både latter og tårer blant de gjenværende frierne. Bøndene begynner å finne mer og mer ut av hvem de ønsker å bli sammen med. 

Den sjarmerende bondejenta Ane Furusæter (29) har tre friere igjen på gården, men spesielt en date går bra. Frieren Espen Aas (27) inviterte nemlig Ane på ølsmaking og her utfordrer han henne til å svare på en del private spørsmål. 

Ane åpner seg også opp overfor Espen og forteller at han er, og har vært siden første dag, en av favorittene. Den beskjeden får både Espen og Ane til å bryte ut i full glede - som bildet i saken her viser.

MØTER FRIERNE: Ane Furusæter får i mandagens episode møte sine ti utvalgte friere i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
MØTER FRIERNE: Ane Furusæter får i mandagens episode møte sine ti utvalgte friere i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer

Ett av spørsmålene Espen stiller Ane er som følger: - Kan du se for deg meg som din kjæreste?

- Ja, jeg vil nå si det, svarer Ane og ler høyt. 

- Han er en veldig kjekk og fin kar å se på også, avslører hun også. 

Liker velbygde menn

I september fortalte Jakten-Ane til Se og Hør  hva hun ser etter hos en mann. 

– Det er finest når de ikke har for langt hår, men hårfarge spiller ingen rolle. Det er bedre med en mann som er velbygd, enn en som er pinglete. Videre er det viktig at han har selvironi, er snill og ser positivt på livet, sa hun og la til: 

– Det er også ønskelig at han vil flytte hit. Jeg er en aktiv jente, og det må han også være. Jeg vil ikke ha en sofagris, fortalte Ane til Se og Hør. 

LES OGSÅ: - Jeg er her for å finne kjærligheten som varer