Miley Cyrus:

Derfor sluttet hun med rus

- Familien inneholder mye avhengighet og psykiske problemer.

RUSFRI: I et intervju med Variety avslører Miley Cyrus at hun ikke har ruset seg på seks måneder. 27-åringen har tidligere vært kjent for sitt store forbruk av blant annet cannabis. Foto: NTB Scanpix
RUSFRI: I et intervju med Variety avslører Miley Cyrus at hun ikke har ruset seg på seks måneder. 27-åringen har tidligere vært kjent for sitt store forbruk av blant annet cannabis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Disney-stjernen og artisten Miley Cyrus (27) har en lang historie med rus og fyll. 27-åringen har tidligere vært svært åpen om at hun har røykte cannabis, og Cyrus har til stadighet blitt observert i offentligheten med en litt mistenkelig sigarett i hånda. I 2013 fyrte hun til og med opp en joint på scenen.

«Hannah Montana»-stjernen har tidligere hyllet cannabisbruk, men i et nytt intervju med Variety avslører 27-åringen at hun har vært rusfri i seks måneder - noe som har sammenheng med en stemmebåndsoperasjon hun gikk gjennom i fjor.

- Det siste året har det vært veldig viktig for meg å leve en edruelig livsstil, fordi jeg virkelig har hatt lyst til å finpusse talentet min. Jeg hadde en ganske stor stemmebåndsoperasjon i november. Det var fire uker hvor jeg ikke fikk lov til å snakke, avslører Cyrus i intervjuet.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Et halvt år uten rus

I intervjuet avslører artisten årsaken til at hun har ligget unna rusmidler i hele seks måneder. Det startet først med at hun ikke kunne ruse seg etter operasjonen.

Senere begynte Cyrus å granske sin egen familiehistorie.

- Først handlet det om operasjonen. Men jeg tenkte en del på moren min. Hun ble adoptert, og jeg har arvet noen av følelsene hun hadde, som følelsen av å bli forlatt, og ønsket om å bevise at du er ønsket og verdifull, avslører 27-åringen, og legger til:

«Ex on the beach»-deltakerne Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd havnet i søkelyset etter at de startet en litt spesiell vipps-innsamlig på en live-sending på Instagram. Vis mer

- Min fars foreldre skilte lag da han var tre år, så pappa måtte oppdra seg selv. Jeg har undersøkt familiehistorien, som inneholder mye avhengighet og psykiske problemer. Jeg har gått gjennom det og spurt: «Hvorfor er jeg som jeg er?». Ved å forstå fortiden, kan vi forstå nåtiden og fremtiden klarere. Terapi er topp.

Miley Cyrus er datter av den kjente artisten Billy Ray Cyrus (58) og skuespiller Tish Cyrus (53), som begge har vært åpen om sin hang til å røyke cannabis gjennom mange år - noe 27-åringen også slår fast i intervjuet med Variety.

Cyrus har en rekke ganger vekket oppsikt på grunn av sitt forhold til cannabis. Ikke bare har hun røykte marihuana på scenen, i 2013 ble hun også filmet mens hun angivelig dampet i vei på en nattklubb i Florida.

Cannabis-gave

Også i fjor sommer vekket Miley Cyrus oppsikt på grunn av det kjente rusmiddelet. Da ga Cyrus og hennes daværende flamme Kaitlynn Carter (31) økologisk cannabis i gave til sistnevntes tidligere ektemann, Brody Jenner (36).

På dette tidspunktet hadde både Carter og Cyrus nylig vært gjennom hvert sitt samlivsbrudd. Cyrus skilte som kjent lag med Liam Hemsworth (30) i fjor sommer.

Gaven besto av en stor trekasse med alle slags varer fra Lowell Herb Co, som er en California-basert økologisk cannabisgård.

Jenner så ut til å sette stor pris på gaven, og delte bilder av den noe oppsiktsvekkende bursdagsgaven med følgerene sine på Instagram. Med gaven fikk 36-åringen også et bursdagskort som var bundet fast i en bukett av hamp-planter.

- Dere gjorde virkelig en innsats med denne. Jeg har aldri sett noe slikt i hele mitt liv. Herregud, uttalte Jenner i Instagram-videoen, ifølge ET Online.

Ifølge kjendisnettstedet var det Cyrus som bestilte den spesielle gaven til Jenner, og den hadde en prislapp på rundt 1000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer om lag 9500 norske kroner.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det er kanskje ikke så rart at artisten valgte nettopp denne gaven. Miley Cyrus er nemlig selv en av investorene i selskapet som driver gården, og har tidligere gitt en lignende gavepakke til både søsteren, Noah Cyrus (20) og musiker Mark Ronson (44), ifølge ET Online.

LES OGSÅ: - Innlagt på ubestemt tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer