Derfor sluttet han å ruse seg

Den aldrende rockeren Ronnie Wood har lagt det harde livet på hylla.

RUSFRI: Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood har sluttet med rusmidler etter at det ikke lenger ga ham noen effekt. Foto: All Over Press
RUSFRI: Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood har sluttet med rusmidler etter at det ikke lenger ga ham noen effekt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter et hardt liv har Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood (64) sluttet med alkohol og narkotika.

Anledningen til at den aldrende rockeren sluttet med sitt ville liv er ikke fordi han gikk lei, men rett og slett fordi rusen ikke hadde noe effekt på ham lenger.

- Det fungerte ikke lenger. Drikkingen fungerte ikke. Narkotikaen fungerte ikke. Jeg ble bare høy og irritert på meg selv, sier Wood til Radio Times Magazine.

Rolling Stones-legenden har vært gjennom et rehabiliteringsprogram, og mener at det har hatt en enorm effekt på ham.

- Jeg liker virkelig det nye aspektet som livet har fått, dette nye fokuset. Alle forstår også mine valg. Min ekskone, mine barn - de har alle kommet tilbake. Det er fantastisk, sier Wood til magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Sønnen kraftig forslått etter balltre-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer