Derfor slutter Susanne Wergeland i TV 2

Den blide sportsankeren begynner i Discovery Networks i februar.

NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks.  Foto: Andreas Fadum
NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2-Sportens Susanne Furøy Wergeland (30) ble smidd i Hymens lenker med Atle Jørstad (30) 17. oktober i år. Men det er ikke bare i kirka den sjarmerende 30-åringen sier ja. Nå har Susanne bestemt seg for å bytte ut TV 2 med Discovery Networks.

- Det har vært en ganske enkel avgjørelse å ta når alt kom til alt. Discovery kan tilby meg langt mer spennende arbeidsoppgaver enn jeg ville fått i TV 2, forteller Susanne til Seoghør.no, og fortsetter:

- Nå får jeg være mye mer ute på arena, etter året i Trondheim var jeg tiltenkt en rolle i studio i Bergen i TV 2. Jeg så veldig mørkt på å begynne med pendlingen igjen. Det har stor innvirkning på avgjørelsen at jeg nå vil få bo sammen med Atle i Oslo.

Godt med nye utfordringer

Ifølge en pressemelding skal 30-åringen ha en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

TV-profilen har vært ansatt i TV 2 siden 2011. Hun har også deltatt i kanalens talentshow «Mitt dansecrew».

- Mitt høydepunkt i TV 2 var da Ole Einar Bjørndalen tok gullet på sprinten i Sotsji. Det er skikkelig kult når utøvere du har fått ansvaret for å følge gjør noe stort! Slik sett veldig gøy at RBK tok the double dette året også. Jeg har brukt ca 80 % av arbeidstiden min på dem i Trondheim i år, og det har vært veldig gøy, sier hun til Seoghør.no.

Nå gleder Wergeland seg til nye utfordringer.

- Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, forteller Susanne i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: TV-profil Susanne Furøy Wergeland giftet seg med VGs Rampelys-sjef Atle Jørstad i Hemsedal kirke lørdag 17. oktober. Foto: Se og Hør
GODT GIFT: TV-profil Susanne Furøy Wergeland giftet seg med VGs Rampelys-sjef Atle Jørstad i Hemsedal kirke lørdag 17. oktober. Foto: Se og Hør Vis mer

Trønder i Tigerstaden

Susanne kommer fra Levanger i Nord-Trøndelag. Hun møtte sin kjære Atle for første gang da de studerte journalistikk sammen på Høgskolen i Oslo for rundt ti år siden. Da var de i forhold på hver sin kant, men noen år etter var de fri og frank.

Etter å ha hengt i samme vennegjeng en god stund i 2012 begynte det for alvor å slå gnister på høstparten. Kort tid etter var de kjærester, og tidligere i år gikk Atle ned på kne og fridde mens paret var på ferie i Thailand.

LES OGSÅ: - Hadde glemt at jeg skulle være med på «Mesternes mester»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer