Derfor slutter Susanne Wergeland i TV 2

Den blide sportsankeren begynner i Discovery Networks i februar.

NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks.  Foto: Andreas Fadum
NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2-Sportens Susanne Furøy Wergeland (30) ble smidd i Hymens lenker med Atle Jørstad (30) 17. oktober i år. Men det er ikke bare i kirka den sjarmerende 30-åringen sier ja. Nå har Susanne bestemt seg for å bytte ut TV 2 med Discovery Networks.

- Det har vært en ganske enkel avgjørelse å ta når alt kom til alt. Discovery kan tilby meg langt mer spennende arbeidsoppgaver enn jeg ville fått i TV 2, forteller Susanne til Seoghør.no, og fortsetter:

- Nå får jeg være mye mer ute på arena, etter året i Trondheim var jeg tiltenkt en rolle i studio i Bergen i TV 2. Jeg så veldig mørkt på å begynne med pendlingen igjen. Det har stor innvirkning på avgjørelsen at jeg nå vil få bo sammen med Atle i Oslo.

Godt med nye utfordringer

Ifølge en pressemelding skal 30-åringen ha en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

TV-profilen har vært ansatt i TV 2 siden 2011. Hun har også deltatt i kanalens talentshow «Mitt dansecrew».

- Mitt høydepunkt i TV 2 var da Ole Einar Bjørndalen tok gullet på sprinten i Sotsji. Det er skikkelig kult når utøvere du har fått ansvaret for å følge gjør noe stort! Slik sett veldig gøy at RBK tok the double dette året også. Jeg har brukt ca 80 % av arbeidstiden min på dem i Trondheim i år, og det har vært veldig gøy, sier hun til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer