NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks.  Foto: Andreas Fadum
NY JOBB: TV 2s sportsanker Susanne Wergeland har takket ja til ny jobb i Discovery Networks. Foto: Andreas FadumVis mer

Derfor slutter Susanne Wergeland i TV 2

Den blide sportsankeren begynner i Discovery Networks i februar.

SEOGHØR.NO: TV 2-Sportens Susanne Furøy Wergeland (30) ble smidd i Hymens lenker med Atle Jørstad (30) 17. oktober i år. Men det er ikke bare i kirka den sjarmerende 30-åringen sier ja. Nå har Susanne bestemt seg for å bytte ut TV 2 med Discovery Networks.

- Det har vært en ganske enkel avgjørelse å ta når alt kom til alt. Discovery kan tilby meg langt mer spennende arbeidsoppgaver enn jeg ville fått i TV 2, forteller Susanne til Seoghør.no, og fortsetter:

- Nå får jeg være mye mer ute på arena, etter året i Trondheim var jeg tiltenkt en rolle i studio i Bergen i TV 2. Jeg så veldig mørkt på å begynne med pendlingen igjen. Det har stor innvirkning på avgjørelsen at jeg nå vil få bo sammen med Atle i Oslo.

Godt med nye utfordringer

Ifølge en pressemelding skal 30-åringen ha en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

TV-profilen har vært ansatt i TV 2 siden 2011. Hun har også deltatt i kanalens talentshow «Mitt dansecrew».

- Mitt høydepunkt i TV 2 var da Ole Einar Bjørndalen tok gullet på sprinten i Sotsji. Det er skikkelig kult når utøvere du har fått ansvaret for å følge gjør noe stort! Slik sett veldig gøy at RBK tok the double dette året også. Jeg har brukt ca 80 % av arbeidstiden min på dem i Trondheim i år, og det har vært veldig gøy, sier hun til Seoghør.no.

Nå gleder Wergeland seg til nye utfordringer.

- Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, forteller Susanne i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: TV-profil Susanne Furøy Wergeland giftet seg med VGs Rampelys-sjef Atle Jørstad i Hemsedal kirke lørdag 17. oktober. Foto: Se og Hør
GODT GIFT: TV-profil Susanne Furøy Wergeland giftet seg med VGs Rampelys-sjef Atle Jørstad i Hemsedal kirke lørdag 17. oktober. Foto: Se og Hør Vis mer

Trønder i Tigerstaden

Susanne kommer fra Levanger i Nord-Trøndelag. Hun møtte sin kjære Atle for første gang da de studerte journalistikk sammen på Høgskolen i Oslo for rundt ti år siden. Da var de i forhold på hver sin kant, men noen år etter var de fri og frank.

Etter å ha hengt i samme vennegjeng en god stund i 2012 begynte det for alvor å slå gnister på høstparten. Kort tid etter var de kjærester, og tidligere i år gikk Atle ned på kne og fridde mens paret var på ferie i Thailand.

LES OGSÅ: - Hadde glemt at jeg skulle være med på «Mesternes mester»