Lisa Rinna:

Derfor slutter hun

Den tidligere såpestjernen beskriver Housewives-miljøet som «usunt».

GA SEG: Nylig kom nyheten om at Lisa Rinna trekker seg tilbake fra det populære programmet. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock
GA SEG: Nylig kom nyheten om at Lisa Rinna trekker seg tilbake fra det populære programmet. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i januar kom den overraskende nyheten om at Lisa Rinna (59) gir seg etter hele åtte sesonger av «The Real Housewives of Beverly Hills».

Rinna var både elsket og hatet av programmets trofaste fans, og flere hadde trolig ventet å se henne igjen neste sesong.

Da hun annonserte at hun var ferdig i programmet var hun tydelig på sin takknemlighet for Bravo (produksjonsselskapet, journ.anm.) og alle som hadde vært involvert.

Nå letter hun ytterligere på sløret, og røper ukjente detaljer om oppsigelsen.

- Usunt

Overfor magasinet Interview forteller stjernen at hun rett og slett synes universet som fulgte med programmet har blitt usunt.

- Jeg hadde et røft år, forteller hun og utdyper:

- Noe har kommet seg inn i «Housewives»-universet på grunn av alt som skjer i verden, og det reflekteres i måten fansen reagerer på programmet. Jeg syns det er usunt. Det fungerte ikke for meg, det var ikke riktig.

Hun forteller også at hun allerede etter forrige sesongs gjensynsepisode fortalte alle i produksjonen at hun var ferdig.

Dramatisk sesong

Forrige sesong av «The Real Housewives of Beverly Hills» var av det mer dramatiske slaget - blant annet havnet Rinna i klammeri med Kathy Hilton (63) gjentatte ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.