«Pilotfrue» legger ned bloggen:

Derfor slutter hun

Julianne Nygård er ferdig med bloggingen.

OVER OG UT: Julianne Nygård varsler at hun nå legger ned bloggen. Her sammen med ektemannen Ulrik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVER OG UT: Julianne Nygård varsler at hun nå legger ned bloggen. Her sammen med ektemannen Ulrik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Julianne Nygård (30), også kjent som «Pilotfrue», avslører på sin egen Instagram-profil at hun skal legge ned bloggen.

«Etter en lang og nødvendig pause har jeg endelig bestemt meg for å slutte å blogge», åpner hun innlegget med, og fortsetter:

«Det føles skummelt å skrive dette svart på hvitt, for da er det liksom ingen vei tilbake. Men det føles også godt og nettopp derfor må jeg bare gjøre det. Jeg må legge bloggingen på hyllen en gang for alle og gå videre med nye planer og prosjekter. Tusen takk til alle dere som har fulgt meg gjennom oppturer og nedturer i løpet av disse 6 fantastiske årene på pilotfrue.blogg.no».

Til TV 2 forteller hun at arbeidet med bloggen ikke er like morsomt lenger.

- Jeg velger å slutte helt med bloggingen fordi jeg ikke synes det er gøy lenger, sier hun, og legger til at hun er lei av blogg som plattform og har manglet motivasjon til å blogge.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Tok pause

Det var i mai i år at influenseren tok en pause fra bloggen. Da var det ukjent om pausen var midlertidig, eller om den ville vare for godt. Det viste seg å bli sistnevnte.

- Etter seks år som blogger tar jeg en pause fra bloggingen. Tusen takk til alle som har fulgt med disse åra og tusen takk til dere som følger meg videre her, skrev hun i et innlegg på Instagram den gang.

Til Se og Hør fortalte bloggeren at avgjørelsen føltes veldig rar.

- Det er mye mulig jeg kommer til å savne bloggingen, men alt er bra og jeg synes det blir gøy å fokusere på Instagram, sa hun da.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Nygård har gjennom flere år vært en av landets største bloggere, og har sammen med ektemannen Ulrik Nygård også medvirket i TV 2-serien «Bloggerne».

Sammen har ekteparet podkasten «Julianne & Ulrik - uten filter», som hun kommer til å fortsette med. I tillegg vil hun fremdeles være å finne på Instagram.

- Jeg har tenkt til å fortsette å by på meg selv, og livet til Ulrik og meg sammen, gjennom Instagram og podkasten vår, sier hun til TV 2.

TILBUD: Bloggerne svarer på hva som er de rareste forespørslene de har fått fra annonsører. Vis mer

«Pilotfrue» seilte opp på blogghimmelen i 2016, og trolig var det det eventyrlige «Askepott»-bryllupet mellom henne og ektemannen som virkelig gjorde at leserne fikk øynene opp for bloggen og paret.

Venter sitt andre barn

Tidligere denne sommeren, i juli, kunne ekteparet avsløre at de venter sitt andre barn sammen. Den gledelige nyheten kunne hun også den gang avsløre på Instagram.

- Familien Nygård vokser og det betyr at Severin skal bli storebror, skrev Nygård i innlegget.

Fra før har influenseren og ektemannen sønnen Severin (2), som kom til verden i juni 2018. På bildet influenseren delte, poserte familien på tre foran kameraet - og sønnen Severin holdt et ultralydbilde i hånden.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

På bildet holdt også Nygård den ene armen godt plassert over babymagen.

Avsløringen kom bare kort tid etter at ektemannen delte et bilde av Nygård sammen med sønnen i sosiale medier. I kommentarfeltet strømmet det den gang inn med kommentarer fra følgerne som stilte spørsmål ved om influenseren var gravid. Dette på bakgrunn av at flere mente hun hadde en liten kul på magen på bildet.

Den tiende sesongen av «Bloggerne» er rett rundt hjørnet, og profilene avslører øyeblikkene de gruer seg til å se. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor solgte de luksusvillaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer